"Ніхто з них не повинен ховатися", - "Слуга народу" ініціює проведення позачергового засідання Верховної Ради по справі Олександра Трухіна

"Ніхто з них не повинен ховатися", - "Слуга народу" ініціює проведення позачергового засідання Верховної Ради по справі Олександра Трухіна

 "Слуга народу" ініціює проведення позачергового засідання Верховної Ради для заслуховування звіту міністра МВС, ДБР та Генпрокурора щодо справ Олександра Трухіна, Віктора Медведчука та інших депутатів. Повідомляє Радіо Свобода.

Ніхто з них не повинен ховатися від відповідальності за депутатським мандатом чи партійним квитком. Закон один для всіх! – заявив Арахамія.

Нагадаємо, що "Я тобі віддячу": "УП" опублікувала розслідування ДТП з нардепом Трухіним. Його виключили з партії (відео). Нардеп Олександр Трухін ("Слуга народу") після скоєного 23 серпня 2021 року ДТП на Бориспільському шосе під Києвом, намагався уникнути відповідальності, пропонував хабаря поліцейським та обіцяв "домовитися" з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Негативно ставлюсь до будь-яких питань "порєшать": Монастирський заявив, що Трухін не звертався до нього (відео) "Негативно ставлюсь до будь-яких питань "порєшать": Монастирський заявив, що Трухін не звертався до нього (відео)
1 лютого 2022 року журналісти опублікували відео з камер поліцейських.
ДТП за участі Трухіна: у ДБР ще не встановили, чи був нардеп за кермом під час аварії (відео) ДТП за участі Трухіна: у ДБР ще не встановили, чи був нардеп за кермом під час аварії (відео)
Слідство у справі за фактом ДТП за участю народного депутата Олександра Трухіна поки що не отримало інформації, яка допомогла б встановити хто був за кермом автомобіля під час події.
ДТП за участі Трухіна: відео поліції свідчить, що за кермом був нардеп ДТП за участі Трухіна: відео поліції свідчить, що за кермом був нардеп
ЗМІ повідомляють, що поведінка нардепа від "Слуг народу" щодо представників поліції, які прибули на місце аварії, була доволі агресивною.
Loading...
Load next