"Я нікому не давав хабар", — Трухін вперше відреагував на скандал із ДТП (відео)

"Я нікому не давав хабар", — Трухін вперше відреагував на скандал із ДТП (відео)
Політик наголосив, що він діяв у стані шоку та зараз просить вибачення у всіх, кого зачепила його реакція у шоковому стані.

Народний депутат Олександр Трухін (фракція "Слуга народу") заявив про готовність нести відповідальність за свої вчинки та скласти депутатський мандат у тому випадку, якщо того вимагатимуть ситуація та команда "Слуги народу".

Про це сам депутат заявив в коментарі для Інтерфакс-Україна.

Я усвідомлюю свою політичну відповідальність і розумію рішення своїх однопартійців та колег по фракції... Я не приховую, що хотів якнайшвидше піти з місця аварії. Я усвідомлював свій статус народного депутата, і передбачав публічний резонанс, до якого приведе аварія незалежно від того, чи винен я чи ні. Я не втік і не ховався з місця аварії ще до прибуття поліцейських, а хотів піти, коли вже було надано допомогу всім учасникам ДТП. Якщо команда та ситуація змусить скласти мандат, я готовий понести цю відповідальність, — йдеться в коментарі Трухіна.

Нардеп зазначив, що йому "щиро шкода, що він опинився в епіцентрі цього скандалу".

Що стосується моєї поведінки на місці аварії. Мені соромно. У стані шоку я дійсно наговорив багато дурниць, які у звичайному стані я не повторив би. Я хотів би вибачитися перед усіма, кого торкнулася моя реакція в шоковому стані, — підкреслив нардеп.

Він додав, що його поведінці "навряд чи є виправдання". 

Я розумію, що зараз багатьох обурюють емоції та бажання приписати мені всі можливі злочини, але я не давав нікому хабаря, не брав хабаря, і дякувати Богу, в результаті аварії всі залишилися живі та здорові, - зазначив Трухін.

Парламентарій повідомив, що протягом останніх п'яти місяців він повною мірою "співпрацював із правоохоронцями, проводив слідчі заходи, давав свідчення та надав співробітникам ДБР та Національної поліції всю інформацію".

І якщо потрібно – готовий пройти це ще раз до завершення розслідування, – підсумував нардеп.

Нагадаємо, нардеп Олександр Трухін ("Слуга народу") після скоєного 23 серпня 2021 року ДТП на Бориспільському шосе під Києвом, у якому постраждали шестеро осіб, включаючи очільника Комітету арбітрів Української асоціації футболу Лучано Лучі, намагався уникнути відповідальності, пропонував хабаря поліцейським та обіцяв "домовитися" з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським.

Сьогодні УП опублікувала журналістське розслідування резонансної ДТП за участю нардепа Олександра Трухіна, яке викликало бурхливу реакцію у суспільстві.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Резонансне ДТП за участі Трухіна: ДБР шукає свідків (відео) Резонансне ДТП за участі Трухіна: ДБР шукає свідків (відео)
Державне бюро розслідувань отримало матеріали резонасної ДТП на Бориспільській трасі, можливим учасником якої був нардеп Олександр Трухін.
Зеленський сховався за спинами Арахамії та партії і фракції "Слуга народу", — Ткач про розслідування ДТП з Трухіним Зеленський сховався за спинами Арахамії та партії і фракції "Слуга народу", — Ткач про розслідування ДТП з Трухіним
Раніше УП опублікувала журналістське розслідування резонансної ДТП за участю нардепа Олександра Трухіна, яке викликало бурхливу реакцію у суспільстві.
"Негативно ставлюсь до будь-яких питань "порєшать": Монастирський заявив, що Трухін не звертався до нього (відео) "Негативно ставлюсь до будь-яких питань "порєшать": Монастирський заявив, що Трухін не звертався до нього (відео)
1 лютого 2022 року журналісти опублікували відео з камер поліцейських.
Loading...
Load next