"Негативно ставлюсь до будь-яких питань "порєшать": Монастирський заявив, що Трухін не звертався до нього (відео)

"Негативно ставлюсь до будь-яких питань "порєшать": Монастирський заявив, що Трухін не звертався до нього (відео)
1 лютого 2022 року журналісти опублікували відео з камер поліцейських.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив, що нардеп Олександр Трухін, який влаштував ДТП та намагався втекти із місця події, водночас пропонуючи патрульному хабар, не звертався до нього по допомогу. Про це він сказав на брифінгу під час проведення тактико-спеціальних навчань підрозділів МВС на Київщині, передає Цензор.НЕТ.

Я вважаю що будь-яка особа, в тому числі нардеп, про якого ви говорите, має нести відповідальність за все те, що він вчинив, — наголосив міністр.

Чи телефонував він мені з місця події? Я можу сказати, і тут присутні мої колеги колишні, народні депутати, які можуть підтвердити, що я надзвичайно негативно ставлюсь до будь-яких питань "порєшать". Тому мені з цього питання ніхто дзвонити не може і не буде. І якщо він би мені телефонував, то був би "посланий" в той же момент, — додав Монастирський.

Монастириський додав, що був вражений появою відео із натільної камери співробітника поліції, на якому зафіксований нардеп Трухін після аварії.

Коли мені доповідали про це ДТП свого часу, у серпні, мені сказали, що з показів свідків є різні дані, хто був за кермом, тому слідчий направив клопотання до прокуратури з пропозицією передати його для дослідження в ДБР. Мені сказали, що не всі екіпажі обладнані боді-камерами. ... На той час мені сказали, що цих записів немає, — розповів міністр.

За його словами, наразі Нацполіція проводить службове розслідування.

Я думаю, що вони прокоментують найближчим часом, яким чином, де це відео могло бути передане чи зникло. Ми це побачимо, — пообіцяв Монастирський.

Нагадаємо, народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді в Київ. Вона сталася  23 серпня 2021 року о 15:45 на Бориспільській трасі поблизу Києва.

За даними ЗМІ, Трухін за кермом Audi не дотримався безпечної дистанції і на великій швидкості в’їхав в автомобіль Ford, який своєю чергою протаранив автомобіль Daewoo. 

За інформацією свідків, Трухін мав ознаки алкогольного сп'яніння, але офіційного підтвердження цьому немає. У Нацполіції факт ДТП підтвердили, однак імен учасників не назвали. 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Я нікому не давав хабар", — Трухін вперше відреагував на скандал із ДТП (відео) "Я нікому не давав хабар", — Трухін вперше відреагував на скандал із ДТП (відео)
Політик наголосив, що він діяв у стані шоку та зараз просить вибачення у всіх, кого зачепила його реакція у шоковому стані.
Зеленський не втручається у розслідування: скандальне ДТП за участю "слуги народу" Трухіна (відео) Зеленський не втручається у розслідування: скандальне ДТП за участю "слуги народу" Трухіна (відео)
Аварія трапилась напередодні Дня Незалежності, а 1 вересня про ДТП заговорив і сам Трухін – нардеп запевнив, що не планує нічого приховувати й згодом додав, що не був п'яним та боятись йому нічого, адже не вважає себе винним.
ДТП за участі Трухіна: у ДБР ще не встановили, чи був нардеп за кермом під час аварії (відео) ДТП за участі Трухіна: у ДБР ще не встановили, чи був нардеп за кермом під час аварії (відео)
Слідство у справі за фактом ДТП за участю народного депутата Олександра Трухіна поки що не отримало інформації, яка допомогла б встановити хто був за кермом автомобіля під час події.
Loading...
Load next