Резонансне ДТП за участі Трухіна: ДБР шукає свідків (відео)

Резонансне ДТП за участі Трухіна: ДБР шукає свідків (відео)
Державне бюро розслідувань отримало матеріали резонасної ДТП на Бориспільській трасі, можливим учасником якої був нардеп Олександр Трухін.

Вчора, 2 вересня, Державне бюро розслідувань отримало від Національної поліції України матеріали кримінального провадження за фактом резонансного ДТП за участі нардепа від фракції "Слуга народу" Олександра Трухіна, що сталося 23 серпня 2021 року на Бориспільській трасі. Наразі у ДБР закликають свідків автотрощі зв'язатись зі слідчими.

Про це повідомила пресслужба ДБР.

У ДБР розповіли, за попередньою інформацією, автомобіль, у якому, ймовірно, їхав парламентар від "Слуги народу", не дотримався безпечної дистанції і в'їхав в машину, що була попереду.

Зачепило ще і третю автівку. Травмувались в аварії шестеро осіб. У цей самий день поліцейські розпочали кримінальне провадження – за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху.

Наразі у Бюро вже здійснюється досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні. Слідчі вивчають докази та матеріали, які вже були зібрані Нацполіцією.

Планується проведення низки експертиз та процесуальних дій, спрямованих на встановлення об’єктивних обставин вчинення кримінального правопорушення.

Державне бюро розслідувань закликає свідків дорожньо-транспортної пригоди надати інформацію слідчим Бюро, - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, що аварія за участі Трухіна сталася 23 серпня. Внаслідок ДТП травмовані шестеро людей, серед яких двоє дітей, а також голова комітету арбітрів федерації футболу України Лучано Лучі та його помічник. 

Тоді ж близько 30 українських медіа видалили повідомлення про дорожно-транспортну пригоду з участю народного депутата від "Слуги народу".

У "Слузі народу" не коментували інформацію про ДТП. Спікер Ради Дмитро Разумков сподівається, що незабаром  нардеп Олександр Трухін прокоментує свою роль у скандальній ДТП на Київщині.

За даними журналістів, у протоколі поліції водієм авто Трухіна вказана інша людина.

Відео YouTube "Українська правда".

 

Читайте також
ДТП за участі Трухіна: у ДБР ще не встановили, чи був нардеп за кермом під час аварії (відео) ДТП за участі Трухіна: у ДБР ще не встановили, чи був нардеп за кермом під час аварії (відео)
Слідство у справі за фактом ДТП за участю народного депутата Олександра Трухіна поки що не отримало інформації, яка допомогла б встановити хто був за кермом автомобіля під час події.
Розслідування ДТП з "слугою народу" Трухіним: ДБР допитало більше 10 свідків, але не самого нардепа (відео) Розслідування ДТП з "слугою народу" Трухіним: ДБР допитало більше 10 свідків, але не самого нардепа (відео)
Допитати ймовірного винуватця аварії, Олександра Трухіна слідчі планують вже після проведення експертиз та отримання висновків експертів.
ДТП за участі Трухіна: відео поліції свідчить, що за кермом був нардеп ДТП за участі Трухіна: відео поліції свідчить, що за кермом був нардеп
ЗМІ повідомляють, що поведінка нардепа від "Слуг народу" щодо представників поліції, які прибули на місце аварії, була доволі агресивною.
Loading...
Load next