В ОП повідомили, що Кабмін ухвалить рішення, щоб розблокувати польоти над Україною

В ОП повідомили, що Кабмін ухвалить рішення, щоб розблокувати польоти над Україною
У Мінінфраструктури заявили, що Україна наразі не планує закривати повітряний простір через загрозу нового вторгнення Росії.

Уряд має намір ухвалити рішення, які «допоможуть авіакомпаніям у відносинах зі страховиками» і дозволять здійснювати польоти над Україною. Про це заявив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко у Facebook.

Щоб рейси в Україну та з України продовжували здійснюватися, впродовж дня Міністерство інфраструктури підготувало необхідні проєкти урядових рішень, які допоможуть авіакомпаніям у відносинах зі страховиками. О 20.00 годині відбудеться засідання Кабінету міністрів, очікуємо на їх ухвалення, — повідомив чиновник.

Тимошенко підкреслив, що, хоча йдеться про господарські відносини між приватними компаніями, держава підтримає українських авіаперевізників, «щоб страхові компанії були впевнені — в Україну можна літати і жодних проблем немає».

Нагадаємо, раніше нардеп Олексій Гончаренко повідомив, що від завтра, 14 лютого, міжнародне повітряне сполучення з Україною може бути припинено через призупинення страховки цивільних літаків, що перебувають у повітряному просторі країни.

Карина Бовсуновська pravdatutnews.com

Читайте також
"Можуть іти у НАБУ": Корнієнко прокоментував заяву Богдана про депутатські зарплати у конвертах "Можуть іти у НАБУ": Корнієнко прокоментував заяву Богдана про депутатські зарплати у конвертах
Зазначимо, що Богдан у інтервʼю Дмитру Гордону розповів, що нардепам нібито дають "чорний кеш" деякі представники бізнесу.
Після обрання запобіжного заходу: Порошенко у європейських ЗМІ розповідає про репресії в Україні Після обрання запобіжного заходу: Порошенко у європейських ЗМІ розповідає про репресії в Україні
Раніше Офіс генерального прокурора погодив клопотання про обрання запобіжного заходу п’ятому президенту України.
"Заздалегідь написана комедія": Саакашвілі у суді озвучив гучну заяву та звернувся до українців "Заздалегідь написана комедія": Саакашвілі у суді озвучив гучну заяву та звернувся до українців
Саакашвілі був затриманий в Грузії 1 жовтня після нелегального прибуття в країну.
Loading...
Load next