"Мали годинну телефонну розмову": Байден терміново поговорив із Зеленським

"Мали годинну телефонну розмову": Байден терміново поговорив із Зеленським
12 лютого президент Зеленський провів переговори з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.

Президент Володимир Зеленський провів переговори з американським колегою Джо Байденом. Телефонна розмова тривала близько 50 хвилин, передає OBOZREVATEL.

Про це повідомила пресслужба Білого дому. Там зазначили, що американський лідер підтвердив підтримку суверенітету України і заявив про готовність партнерів рішуче відповісти на російську агресію.

Президент Байден ясно дав зрозуміти, що Сполучені Штати разом зі своїми союзниками та партнерами дадуть відповідь швидко і рішуче на будь-яку подальшу російську агресію проти України, — сказано в повідомленні.

Також лідери "погодилися з важливістю продовження дипломатії та стримування у відповідь на нарощування Росією військової сили біля кордонів України".

Мали годинну телефонну розмову з Джо Байденом. Говорили про безпеку, економіку, наявні ризики, санкції та російську агресію. Деталі згодом, — написав у Твіттері президент Зеленський.

Нагадаємо, раніше Джо Байден та Володимир Путін понад годину розмовляли про можливе вторгнення Росії на територію України.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Розмова після розмови: Байден планує поговорити із Зеленським цього четверга Розмова після розмови: Байден планує поговорити із Зеленським цього четверга
Головною темою для обговорення стане вчорашня розмова Байдена і Путіна.
Байден провів телефонну розмову із Зеленським, - Білий дім Байден провів телефонну розмову із Зеленським, - Білий дім
Президент Сполучених Штатів Джо Байден та президент Володимир Зеленський провели телефонну розмову. Переговори відбулися напередодні зустрічі Байдена з Володимиром Путіним, яка запланована на 16 червня у Женеві.
Loading...
Load next