Ще не відреагував: Путін отримав звернення про визнання "Л/ДНР" (відео)

Ще не відреагував: Путін отримав звернення про визнання "Л/ДНР" (відео)
Депутати Держдуми Росії 15 лютого ухвалили звернення до президента РФ Путіна щодо визнання самопроголошених «Д/ЛНР».

Президент РФ Володимир Путін отримав звернення Держдуми про визнання самопроголошених ЛНР та ДНР, повідомив речник російського лідера Дмитро Пєсков.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на російську агенцію "Риа-Новости".

Якогось коментаря щодо цього не існує, президент звернення отримав, він на нього відреагував, він взяв його до уваги, — сказав представник Кремля.

На думку Пєскова, документ — "яскравий показник настрою парламентаріїв та суспільства".

Але президент акцентував, що головне — це <...> допомогти у врегулюванні ситуації на південному сході (України. — Прим. ред.), а зробити це можна, всіляко сприяючи імплементації мінського комплексу заходів. Ось, власне, на чому і акцентуватиметься президент у своїй роботі, - сказав він.

Нагадаємо, у вівторок Держдума проголосувала за звернення до президента щодо необхідності визнання "Л/ДНР".

 У Міністерстві закордонних справ України також прокоментували можливе визнання Росією самопроголошених «Л/ДНР»Держдума Росії просить Путіна визнати самопроголошені «Л/ДНР». Там зазначили, що це означатиме вихід РФ із Мінських угод.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
"Я не збираюсь розмовляти з терористами": Зеленський відповів на пропозицію Путіна "Я не збираюсь розмовляти з терористами": Зеленський відповів на пропозицію Путіна
Володимир Зеленський відреагував на пропозицію російського президента щодо переговорів з ватажками ЛНР та ДНР. Президент України різко відкинув пропозицію Путіна щодо обговорення питання війни на Донбасі з представниками "народних республік".
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next