Польща закликала ЄС та НАТО чинити опір "радянським планам" щодо України

Польща закликала ЄС та НАТО чинити опір "радянським планам" щодо України
Польща закликала Європу до солідарності з Україною.

Польща має намір постійно закликати Європу до солідарності з Україною, заявив віцеголова сейму Польщі Ришард Терлецький.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", передає "ПравдаТУТ News".

Тиждень тому польський сейм, а також польський сенат прийняли ухвали, у яких ми закликаємо всі міжнародні організації, насамперед Європейський Союз і НАТО, давати більш рішучий опір радянським планам щодо України. І ми завжди так робитимемо: ми завжди закликатимемо Європу до солідарності з Україною, - сказав Терлецький, виступаючи з трибуни Верховної Ради в середу.

Він також наголосив, що здійснив свій візит в Україну саме 16 лютого, щоб продемонструвати підтримку з боку Польщі, оскільки "розвідки союзних держав поінформували, що цього дня або вночі відбудеться російська агресія, російський наступ".

Ми приїхали, щоб показати свою солідарність з Україною та сказати чітко всій Європі, що вільна, суверенна, незалежна від Росії Україна є державним інтересом Польщі та всієї Європи, - додав Терлецький.

Нагадаємо, депутати Держдуми Росії 15 лютого ухвалили звернення до президента РФ Путіна щодо визнання самопроголошених «Д/ЛНР». Сьогодні Путін отримав звернення про визнання "Л/ДНР".

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією "Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією
За словами турецького лідера, для цього Анкара налагодила контакти і з українською стороною, і з президентом РФ Володимиром Путіним.
Візовий режим між Україною та Росією: можливі наслідки Візовий режим між Україною та Росією: можливі наслідки
РНБО вважає, що запровадження візового режиму України з Росією може мати негативні наслідки, зважаючи на позицію країни-агресора щодо України.
У Польщі готуються до провокацій Росії під час військових навчань "Захід-2021" У Польщі готуються до провокацій Росії під час військових навчань "Захід-2021"
У Міністерстві національної оборони Польщі зауважили, що агресія Кремля проти України також почалася з військових маневрів на кордоні.
Loading...
Load next