"За даними розвідки, російські війська не готові до атаки", – ексглава МЗС Польщі

"За даними розвідки, російські війська не готові до атаки", – ексглава МЗС Польщі
РФ недостатньо, щоби зайняти всю Україну.

За даними польських військових, російські війська хоч і скупчені біля кордонів України, але не приведені в бойову готовність. Про це в інтерв’ю "Європейській правді" сказав колишній міністр закордонних справ Польщі, нині євродепутат Радослав Сікорський.

 Польські військові генерали, з якими він спілкувався, стверджують, що сил РФ недостатньо, щоби зайняти всю Україну – хоча достатньо, щоби відкусити ще один шмат.

Польські військові кажуть, що російські війська хоч і скупчені біля ваших кордонів, але не приведені у бойову готовність. Однак їхні війська поруч, зовсім неподалік Харкова, а далі неподалік – Дніпро, - зазначив Сікорський.

На його думку, головною ідеєю РФ є залякування України.

Домогтися зміни влади, виконання "Мінська". Надати Донбасу вето щодо рішень всієї держави. Але як ні – то, можливо, відкусити шмат території. Все ж ми не можемо читати думки Путіна, - зазначив євродепутат.

Нагадаємо, що ще одну апеляцію щодо Порошенка перенесли – захворів суддя. 28 січня Київський апеляційний суд переніс розгляд скарги на рішення щодо обрання запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання Порошенку.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Жодних планів нападати на Україну у Росії не було і немає, - глава Ради РФ Жодних планів нападати на Україну у Росії не було і немає, - глава Ради РФ
Натомість в Україні, начебто, відбувається військове освоєння країнами НАТО.
Ердоган заявив, що приїде до України у лютому: мета візиту Ердоган заявив, що приїде до України у лютому: мета візиту
Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган повідомив, що планує відвідати Україну у лютому. Однією з цілей візиту стане врегулювання конфлікту між Росією та Україною.
НАТО збільшує військову присутність у Східній Європі НАТО збільшує військову присутність у Східній Європі
Північноатлантичний альянс оголосив про збільшення військової присутності у Східній Європі у зв'язку із загрозою вторгнення Росії в Україну.
Loading...
Load next