Кулеба закликає провести незалежне розслідування про "український" обстріл території Росії (відео)

Кулеба закликає провести незалежне розслідування про "український" обстріл території Росії (відео)
Якщо Росії немає чого приховувати — вона має підтримати таке розслідування.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав провести неупереджене міжнародне розслідування щодо нібито потраплянь нібито українських снарядів на територію Росії. Напередодні російські ЗМІ повідомляли, що обстріли велися з боку України.

Про це Дмитро Кулеба заявив на брифінгу, передає "ПравдаТУТ News".

Я вчора заявив і підтверджую, Україна закликає провести неупереджене міжнародне розслідування нібито попадання нібито українських снарядів на територію Росії... Нам нічого приховувати, ми знаємо, що ніяких подібних обстрілів Україна не здійснювала, - зазначив міністр.

Він додав, що якщо Росії теж немає чого приховувати — вона підтримає незалежне розслідування.

Нагадаємо, за даними розвідки, головний спеціаліст Міністерства інформації так званої ДНР Гриценко Олександр Вікторович особисто поставив завдання знімальним групам пропагандистів відзняти наслідки обстрілів, нібито здійснених українськими силами.

Зауважимо, мета таких дій полягає у демонізації українських військових та виправдання власних воєнних злочинів. Тому, ні для кого не буде здивуванням, якщо незабаром на пропагандистських ресурсах з’являться чергові постановчі репортажі про міфічні українські ДРГ та безпілотники.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Росії готують провокації "проти своїх", щоб звинуватити в цьому Україну У Росії готують провокації "проти своїх", щоб звинуватити в цьому Україну
Таку інформацію опублікувала розвідка України.
Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися" Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися"
Перший президент України, Леонід Кравчук заявив, що відведення російських військ від українських кордонів і з території окупованого Криму не привід для України та світової громадськості розслаблятися.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next