"Погрози рф більше нікого не цікавлять": Подоляк заявив, що кордони НАТО дійдуть до передмістя Санкт-Петербурга

"Погрози рф більше нікого не цікавлять": Подоляк заявив, що кордони НАТО дійдуть до передмістя Санкт-Петербурга

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що погрози російської федерації більше нікого не цікавлять, та вважає, що кордони НАТО дійдуть до передмістя Санкт-Петербурга.  

Про це Михайло Подоляк написав у Twitter.  

Росія остаточно набридла всьому світу, погрози Москви більше нікого не цікавлять. Кордони НАТО дійдуть до передмістя Санкт-Петербурга, - зазначив він. 

На його думку, саме так можна перекласти розмову президента Фінляндії Саулі Нііністе з російським президентом володимиром путіним із дипломатичної мови на звичайну. 

Ласкаво просимо до нової реальності, пане путін, - додав він.

Своєю чергою у Міністерстві закордонних справ України відреагували на заяви росії про несумісність України з європейськими цінностями – закликають «не пхати свого носа» в європейську інтеграцію, а займатися своїми справами.

Речник МЗС Олег Ніколенко наголошує, що росія наразі не досягла історичного розвитку, аби рефлексувати про європейські цінності.

Для України цінності – це свобода, демократія, повага до прав людини, верховенство права. Все те, заради чого українці нині боронять свою землю від російської агресії. «Русский мир» ж базується на пригніченні власного населення, позбавлення його будь-яких прав і свобод, збагаченні владної верхівки. Тому нехай російський режим не сує свій ніс в європейську інтеграцію України, а займається власними справами, – написав він у фейсбуці.

Нагадаємо, раніше Андрій Єрмак заявив, що без України Євросоюз і НАТО сьогодні не будуть сильними.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
"Найжорсткіші санкції" проти Росії: МЗС Британії підпише законопроект "Найжорсткіші санкції" проти Росії: МЗС Британії підпише законопроект
Своєю чергою Кулеба зазначив, що твердження РФ про те, що конфлікт на Донбасі є "внутрішнім конфліктом в Україні" — абсурд та маніпуляція.
Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі
Спікер України у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович повідомив, що не бачить готовності та прагнення Росії розмовляти із Володимиром Зеленським.
Loading...
Load next