"У нас є спільний ворог і це — Росія", — на грузинському телебаченні зворушливо підтримали Україну (відео)

"У нас є спільний ворог і це — Росія", — на грузинському телебаченні зворушливо підтримали Україну (відео)
Ведуча заговорила українською і зазначила, що Україна та Грузія об'єднані як ніколи, почасти — через спільного ворога.

На одному з грузинських каналів Mtavari Arkhi в прямому ефірі ведуча заговорила українською на знак підтримки України в цей нелегкий час. Вона заявила, що необхідно пам'ятати, що у наших народів є спільний ворог — Росія.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на фейсбук Остапа Яриша.

Пам’ятаємо, що у нас є спільний ворог, і це — Росія. Тому ми як ніколи разом, і тільки разом. Обов’язково переможемо, — сказала ведуча.

Коротка довідка: 8 серпня 2008 року розпочалася російсько-грузинська війна. Для нападу на Грузію Російська Федерація вдало використала збройне протистояння в Південній Осетії – Абхазією та Північною Осетією, які проголосили себе "незалежними державами". У військових діях проти Грузії, крім регулярних збройних сил РФ, брали участь бойовики-терористи з усієї Росії та Абхазії.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Друг має підтримати без запрошення, — звернення Стефанчука до спікера парламенту Грузії Друг має підтримати без запрошення, — звернення Стефанчука до спікера парламенту Грузії
Спікер ВР України Руслан Стефанчук відреагував на відмову грузинського колеги Шалви Папуашвілі відвідати Бучу та Ірпінь.
"Заздалегідь написана комедія": Саакашвілі у суді озвучив гучну заяву та звернувся до українців "Заздалегідь написана комедія": Саакашвілі у суді озвучив гучну заяву та звернувся до українців
Саакашвілі був затриманий в Грузії 1 жовтня після нелегального прибуття в країну.
Путін шантажував Туреччину через підтримку України Путін шантажував Туреччину через підтримку України
Президент Туреччини сказав президенту України Володимиру Зеленському під час квітневої зустрічі в Туреччині, що президент Росії Володимир Путін пригрозив продовжити заборону на польоти, якщо Туреччина не відмовиться від своїх продажів безпілотних літальних апаратів і підтримки України.
Loading...
Load next