Порошенко закликає запровадити воєнний стан у Донецькій та Луганській областях

Порошенко закликає запровадити воєнний стан у Донецькій та Луганській областях
Лідер "ЄС" закликав президента, прем'єра, міністра оборони, главу МВС виходити і розповідати про поточну ситуацію українцям.

Україна має негайно запровадити воєнний стан у Луганській та Донецькій областях – про це в кулуарах Верховної Ради сказав журналістам п’ятий Президент, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко. 

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на повідомлення "Європейської Солідарності".

Україна має в цих двох областях запровадити воєнний стан, як я це зробив під час агресії проти нас в Керченській протоці. Україна має сформувати і прийняти необхідні законодавчі акти вже сьогодні, – наголосив Порошенко.

«Я хочу подякувати українцям, які живуть в умовах агресії з 2014 року і які замість того, щоб за очікуваннями Путіна вишукуватися в черги за гречкою і доларами, дестабілізуючи внутрішню ситуацію, вишукувалися в чергу за зброєю», – констатує п’ятий Президент.

Ми, на жаль, чули і чуємо зараз мовчання влади. І моя перша вимога – президенту, прем’єру, міністру оборони, Головнокомандувачу, міністру внутрішніх справ виходити і говорити про поточну ситуацію і про те, що має робити кожен українець. Це правильна комунікація і це правильна протидія російським інформаційним фейкам, – наголошує Порошенко.

Порошенко також наголосив, що Президент повинен зустрітися з людьми, які у 2014-2016 роках мали досвід відсічі і звільнення двох третин окупованого Донбасу, "і не треба тягнути політичну ковдру на себе".

Якщо цього не буде, президента запросити у Верховну Раду і мати розмову не з відосиків, а реальний план оборони держави в умовах зростання російської агресії, –  вважає Петро Порошенко.

Вас може зацікавити стаття:  Після визнання Росією “народні республіки” приречені на жалюгідне існування, — Віхров.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Порошенко контролював офшори через які купував коштовні витвори мистецтва, - розслідування Порошенко контролював офшори через які купував коштовні витвори мистецтва, - розслідування
Експрезидент України Петро Порошенко та лідер партії "Європейська Солідарність" через підконтрольні йому офшорні компанії купував дорогоцінні витвори мистецтва, меблі та картини відомих художників.
Українці більше довіряють Зеленському
Водночас за результатами рейтингу, у березні зросла підтримка одного з його найближчих суперників. Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю.
Loading...
Load next