Канада вводить один із найсильніших пакетів санкцій проти Росії

Канада вводить один із найсильніших пакетів санкцій проти Росії
Канада відреагувала на російське вторгнення до України 24 лютого.

 Міністерка закордонних справ Канади Мелані Жолі заявила, що напад не буде безкарним для Росії. Повідомляє Мелані Жолі у своєму Twitter.

Жолі наголосила, що винною у війні є Росія. Вона запевнила, що Канада має один із найсильніших пакетів санкцій, які сьогодні вводять проти агресора.

Разом з нашими союзниками ми завдаємо серйозних збитків російському режиму та російській економіці, – написала очільниця МЗС Канади.

За словами Жолі, Канада введе санкції проти усіх великих російських банків, олігархів, які підтримують російський окупаційний режим. Крім цього, постраждають ключові російські міністри.

Ми також заблокуємо експорт до Росії, на який потрібні дозволи, – додала міністерка.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Більше схоже на Каїна та Авеля", - Зеленський прокоментував статтю Путіна (відео) "Більше схоже на Каїна та Авеля", - Зеленський прокоментував статтю Путіна (відео)
Після прочитання деяких частин статті президента РФ, Зеленський зазначив, що може тільки позаздрити Путіну, оскільки особисто він немає скільки вільного часу.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
"Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією "Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією
За словами турецького лідера, для цього Анкара налагодила контакти і з українською стороною, і з президентом РФ Володимиром Путіним.
Loading...
Load next