«Провокатор, що заважає миру»: в ОПЗЖ ініціювали виключення Киви з фракції

«Провокатор, що заважає миру»: в ОПЗЖ ініціювали виключення Киви з фракції
Ілля Кива нині перебуває за кордоном.

Співголова фракції «Опозиційна платформа – За життя» Юрій Бойко ініціював процес виключення Іллі Киви з її лав, щоб він «не заважав мирному процесу, який має відбутись в Україні».

Провокатори, які намагаються завадити мирному процесу, виключаються із фракції. І ті люди (Кива), які розпалюють ворожнечу, а не здатні до мирного процесу, їм не місце у нашій фракції, – заявив Бойко.

За його словами, ОПЗЖ виступає за термінові переговори щодо припинення військового конфлікту та готова допомагати у цьому «усіма силами».

Вважаємо, що зараз це – єдиний крок для того, щоб зупинити війну, – наголосив Бойко.

24 лютого – у день військового нападу Росії на Україну – народний депутат фракції ОПЗЖ Ілля Кива заявив в ефірі російського телебачення, що Україна «поневолена і поставлена на коліна Заходом, просякнута нацизмом, і в неї нема майбутнього», та повідомив, що українському народу «потрібне звільнення».

Сам Кива перебуває за кордоном – в Іспанії, – і наразі не реагував на інформацію про своє виключення з фракції ОПЗЖ.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Чому ж одразу нападуть?": Кива назвав можливе вторгнення РФ в Україну "звільненням" "Чому ж одразу нападуть?": Кива назвав можливе вторгнення РФ в Україну "звільненням"
Ілля Кива – відомий своєю проросійською позицією. Він постійно відвідує ефіри кремлівських пропагандистів, розповідаючи про "неонацистів" в Україні.
"Україна та Росія – один народ": Кива виступив на шоу Скабєєвої (відео) "Україна та Росія – один народ": Кива виступив на шоу Скабєєвої (відео)
Скандальний нардеп від ОПЗЖ вкотре висвітлює протиукраїнські погляди. Цього разу він підтримав тезу Путіна про "один народ".
Річниця вбивства Степана Бандери: Кива з автоматом та салютом "відсвяткував" роковини (відео) Річниця вбивства Степана Бандери: Кива з автоматом та салютом "відсвяткував" роковини (відео)
Ілля Кива є чинним народним депутатом України від проросійської "Опозиційної платформи – За життя". Водночас він записав чергове скандальне відео в якому пояснив, що так святкує загибель українського політичного діяча Степана Бандери, якого 15 жовтня 1959 року у Мюнхені вбив радянський агент КДБ Богдан Сташинський.
Loading...
Load next