Ми захоплюємося вами, українці, – лідерка білоруської опозиції Тихановська (відео)

Ми захоплюємося вами, українці, – лідерка білоруської опозиції Тихановська (відео)
Лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська закликала розпочати антивоєнний рух у Білорусі. Та виступила з підтримкою українського народу.

За її словами, багато людей у Білорусі – проти війни з Україною. А білоруси за кордоном вже допомагають українським біженцям. Повідомляє YouTube Тихановської.

Лідерка опозиції у Білорусі Світлана Тихановська заявила, що білоруси – проти режиму самопроголошеного президента Олександра Лукашенка, "який вже здав частину суверенітету країни, щоб стати частиною агресії проти України".

Ми захоплюємося вами, шановні українці та пане президенте. Ваші дії є прикладом єдності керівництва держави та всього народу, – сказала Тихановська.

І додала, що білоруси за кордоном допомагають українським біженцям і постачають обладнання та ліки.

  • Є й волонтери, які допомагають українській територіальній обороні.
  • Є матері військових, які переконують своїх синів не йти воювати проти України.
  • Є просто небайдужі, які ведуть "рейкову війну" (заважають військовій техніці рухатися залізницею) біля кордонів з Україною.

Та й загалом – білорусів, які виконувати злочинні накази Лукашенка відмовилися, стає все більше: 

І вони ваші союзники. Зараз і назавжди.

Нагадаємо, що "Іди з нашої землі або сядь зі мною за стіл переговорів", – Зеленський до Путіна.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Тристоронній союз: Велика Британія, Польща та Україна - такий намір мають британські політики Тристоронній союз: Велика Британія, Польща та Україна - такий намір мають британські політики
Міністр закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс у лютому приїде до Москви. В ході поїздки Трасс проведе переговори з главою МЗС Росії Сергієм Лавровим.
Тристоронній союз Британія-Україна-Польща: що це, для чого і коли Тристоронній союз Британія-Україна-Польща: що це, для чого і коли
Наступного тижня на політичній карті світу має з'явитися новий політично-безпековий альянс за участі Великої Британії, України та Польщі.
Росія погрожує агресивною відповіддю на перекидання військ НАТО у Східну Європу Росія погрожує агресивною відповіддю на перекидання військ НАТО у Східну Європу
У Державній думі Росії раптом побачили «розгойдування ситуації» з боку США.
Loading...
Load next