Пропагандисту Іллі Киві оголосили підозру у держзраді

Пропагандисту Іллі Киві оголосили підозру у держзраді
Нарешті.

Генпрокурорка Ірина Венедіктова повідомила про підозру в держзраді та публічних закликах до зміни меж території України проросійському політику Іллі Киві. Незабаром його оголосять у міжнародний розшук.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на телеграм-канал Офісу Генпрокурора.

Далі — цитуємо звернення Ірини Венедіктової до Іллі Киви:

"Кива Ілля Володимирович, повідомляю вас про підозру. Найближчим часом ми оголосимо вас в міжнародний розшук. Потім буде арешт, екстрадиція і справедливий суд. Така ваша доля, іншої не буде.

На основі зібраних доказів вважаю, що ви своїми діями і висловлюваннями заподіяли колосальну шкоду державі Україна. Ви зробили все від вас залежне, щоб «запросити» в наш дім російського агресора, ви зробили все, щоб кордони нашої держави змінились, ви зробили все, щоб мільйони людей ночували в бомбосховищах, ви зробили все, щоб мільйони українців жили на кордонах сусідніх держав, а багато з них ніколи не повернулись додому, ви зробили все, щоб українські діти більше ніколи не побачили своїх батьків. Все це ви зробили даремно і марно — нічого не вийде ні у вас, ні у ваших кураторів. Але дізнаєтесь ви про це зі ЗМІ в спеціально відведений час для перегляду телевізора, якщо суд вважатиме доводи прокурорів переконливими.

Ілля Володимирович, це не емоція. Я перелічила факти. Я в своєму праві так вважати на посаді українського прокурора. Як Генеральний прокурор я реалізовую своє право перевести вас у статус підозрюваної особи.

До речі, кокарда вам не пасує".

Нагадаємо, Ілля Кива — колишній депутат від ОПЗЖ, відомий своїми численними пропагандистськими висловлюваннями, аморальною поведінкою, українофобією та захопленням путіна.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Офіс генпрокурора проситиме суд взяти Медведчука під варту Офіс генпрокурора проситиме суд взяти Медведчука під варту
В Офісі генпрокурора заявили, що провели процесуальні дії з підозрюваним депутатом Віктором Медведчуком та вручили йому клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Медведчук розповів де знаходиться його соратник та підозрюваний у держзраді Тарас Козак Медведчук розповів де знаходиться його соратник та підозрюваний у держзраді Тарас Козак
Кум Путіна та проросійський депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук, якому вчора обрали запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт розповів, що його соратник Тарас Козак, якого також звинувачують у державній зраді, наразі перебуває на лікуванні в Білорусі.
Медведчук прибув в Офіс генпрокурора для вручення йому підозри у держзраді Медведчук прибув в Офіс генпрокурора для вручення йому підозри у держзраді
Віктор Медведчук прибув на допит в Офіс генпрокурора після оголошення йому підозри у держзраді.
Loading...
Load next