США збираються позбавити Росію переваг членства у СОТ – Білий дім

США збираються позбавити Росію переваг членства у СОТ – Білий дім

Сполучені Штати мають намір позбавити Росію переваг членства у Світовій організації торгівлі. Про це йдеться в заяві Білого дому щодо нових заходів проти Росії за її напад на Україну. Повідомляє УНН.

Президент Байден буде тісно співпрацювати з Конгресом, щоб позбавити Росію переваг членства у СОТ і гарантувати, що російський імпорт не отримає режим найбільшого сприяння в нашій економіці, - повідомляє Білий дім.

Також повідомляється, що президент США підпише указ, який "покладе край вивезенню предметів розкоші" для будь-якої особи, що знаходиться в Російській Федерації. Це включатиме предмети розкоші, такі як дорогі годинники, розкішні автомобілі та інші товари, які часто купує російська еліта.

Байден також також заборонить імпорт в США товарів з таких секторів російської економіки, як морепродукти, спиртні напої і непромислові алмази.

Це позбавить Росію понад 1 мільярд доларів експортної виручки, - зазначають у Білому домі.

Указ президента Байдена також, як повідомляється, створить повноваження щодо заборони нових інвестицій в будь-якому секторі економіки Російської Федерації, встановивши юридичні повноваження для майбутніх обмежень інвестицій в будь-якому секторі російської економіки.

Санкції також будуть застосовані до російського підприємця Юрія Ковальчука, керівників банків і депутатів Думи, які виступили ініціаторами прийняття законів про визнання так званих "Донецької народної республіки" і "Луганської народної республіки".

Нагадаємо, що Личаківський райсуд Львова обрав Іллі Киві запобіжний захід та оголосив у міжнародний розшук.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Припинити агресію проти України": США закликали Росію забратися з Донбасу "Припинити агресію проти України": США закликали Росію забратися з Донбасу
Росія повинна повністю виконати свої мінські зобов’язання - вивести свою зброю та очолювані неї сили, підтримати розформування збройних угрупувань, що діють на Сході України, та повернути Україні контроль над міжнародно визнаним кордоном України.
Youtube не відповів на звернення України про закриття "каналів Медведчука" Youtube не відповів на звернення України про закриття "каналів Медведчука"
Україна офіційно зверталася до Youtube, щоб заблокувати там пул так званих "телеканалів Медведчука".
"Влада заграє з Іраном і Росією" : Саакашвілі звинуватив уряд Грузії у відході від Заходу та наголосив на санкціях "Влада заграє з Іраном і Росією" : Саакашвілі звинуватив уряд Грузії у відході від Заходу та наголосив на санкціях
Саакашвілі порекомендував Конгресу США ввести санкції щодо порушників прав людини в республіці.
Loading...
Load next