Черговий фейк: Прем'єр-міністр Ізраїлю не пропонував Україні прийняти умови путіна

Черговий фейк: Прем'єр-міністр Ізраїлю не пропонував Україні прийняти умови путіна
Раніше з'явилась інформація, що Нафталі Беннет начебто порекомендував президенту України Володимиру Зеленському прийняти умови Росії щодо припинення війни.

Сьогодні у виданні The Jerusalem Post з'явилась інформація, що прем'єр-міністр Ізраїлю Нафталі Беннетт нібито порекомендував Президенту України Володимиру Зеленському прийняти пропозицію президента росії володимира путіна щодо припинення війни, яка охоплює багато жертовних поступів для України.

За словами неназваного ізраїльського чиновника, Зеленський не послухався поради Беннета, який начебто і зініціював телефонний дзвінок.

 На вашому місці я б подумав про життя своїх людей і прийняв пропозицію, — сказав Беннет. 

Відповідь Зеленського, за повідомленням видання, була короткою: "Я вас почув".

Посилаючись на джерело, у виданні зазначили, що така порада начеюто не сподобалася українському президенту та його людям.

Беннет сказав нам здатися. Ми не маємо наміру це робити. Ми знаємо, що пропозиція Путіна — це лише початок.

Проте радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк спростував інформацію, що премʼєр-міністр Ізраїлю пропонував Зеленському прийняти умови росії для закінчення війни.

Премʼєр Ізраїлю, так само як і інші посередники, не пропонує Україні погоджуватися на будь-які вимоги російської федерації. Це неможливо з військово-політичних міркувань. Навпаки, Ізраїль закликає росію більш адекватно оцінювати події, — написав Подоляк у Twitter

Нагадаємо, США збираються позбавити Росію переваг членства у СОТ.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Надання "Залізного купола" Україні: Зеленський прокоментував інформацію про можливі поставки (відео) Надання "Залізного купола" Україні: Зеленський прокоментував інформацію про можливі поставки (відео)
Питання постачань "Залізного куполу" можуть почати обговорювати вже під час візиту делегації Міноборони США в Україну.
Нетаньяху подякував Україні за підтримку Ізраїлю внаслідок загострення конфлікту з Сектором Гази Нетаньяху подякував Україні за підтримку Ізраїлю внаслідок загострення конфлікту з Сектором Гази
Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху написав подяку Україні та Зеленському за підтримку. Зокрема ізраїльський міністр розмістив у своєму твіті прапори країн, яким дякує.
Україна запропонувала ізраїльському прем'єру стати посередником у переговорах з Росією Україна запропонувала ізраїльському прем'єру стати посередником у переговорах з Росією
Українська влада запропонувала прем'єр-міністру Ізраїлю Беньяміну Нетаньягу стати посередником на переговорах між Києвом та Москвою.
Loading...
Load next