У перемовинах Росії та України взято технічну паузу до завтра - Подоляк

У перемовинах Росії та України взято технічну паузу до завтра - Подоляк
Протягом цього часу робочі підгрупи уточнять окремі визначення.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що у перемовинах між російською та українською делегацією взято технічну паузу до завтра. Про це він написав у Twitter.

У перемовинах взято технічну паузу до завтра. Для додаткової роботи в робочих підгрупах й уточнення окремих визначень. Перемовини тривають…, - додав Подоляк.

14 березня розпочався четвертий раунд переговорів між РФ та Україною. 

Комунікація важко, але йде, - прокоментував Подоляк.

Причина розбіжностей у тому, що у сторін дуже різні політичні системи.

Україна – це вільний діалог у суспільстві та обов'язковий консенсус. Росія – це ультимативне придушення власного суспільства, - пояснив Подоляк.

Серед обговорюваних питань - мир, припинення вогню, негайне відведення всіх військ і гарантії безпеки. 

Нагадаємо, що Естонія першою у ЄС прийняла рішення із закликом до країн ООН про закриття неба над Україною. Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук повідомив про рішення Естонії.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Росія зацікавлена у збереженні Зеленського". Гордон у прямому ефірі розкритикував керівництво України (відео) "Росія зацікавлена у збереженні Зеленського". Гордон у прямому ефірі розкритикував керівництво України (відео)
За оцінкою української розвідки, поблизу кордону між Росією та Україною зосереджено приблизно 92 тис. російських військовослужбовців.
"Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні "Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні
Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю Military Times заявив, що Росія сконцентрувала понад 92 тисячі військових біля кордонів з Україною.
"Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією "Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією
За словами турецького лідера, для цього Анкара налагодила контакти і з українською стороною, і з президентом РФ Володимиром Путіним.
Loading...
Load next