Сенат США одноголосно визнав Путіна воєнним злочинцем

Сенат США одноголосно визнав Путіна воєнним злочинцем
Сенат США у вівторок, 15 березня, одноголосно ухвалив резолюцію, яка засуджує президента Росії Володимира Путіна як воєнного злочинця. Це рідкісний прояв єдності в глибоко розділеному Конгресі.

Резолюція, внесена сенатором-республіканцем Ліндсі Гремом і підтримана сенаторами обох партій, закликала Міжнародний кримінальний суд в Гаазі та інші країни розслідувати злочини військових РФ, скоєних під час вторгнення Росії в Україну. Про це повідомляє Reuters. 

Усі ми в цій залі об’єдналися разом із демократами та республіканцями, щоб сказати, що Володимир Путін не може уникнути відповідальності за звірства, скоєні проти українського народу, — сказав лідер демократичної більшості в Сенаті Чак Шумер у промові в залі Сенату перед голосуванням.

Нагадаємо, що саміт лідерів НАТО: Байден відвідає Європу наступного тижня.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Loading...
Load next