В росії почалися репресії проти військових, їх звинувачують у боягузтві – Арестович

В росії почалися репресії проти військових, їх звинувачують у боягузтві – Арестович

Федеральна служба безпеки росії звинувачує військових в боягузтві та слабкому характері. Про це на брифінгу розповів радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович.

Зараз в цій фазі, коли російське командування не змогло виконати основні завдання, які перед ними стоять, почалася фаза репресій. Надходять численні повідомлення від наших спецслужб, Генштабу про те, що ФСБ почала шукати винних у лавах зс рф та інших формуваннях, в тій же самій Росгвардії.

Сотні та десятки військовослужбовців піддаються принизливим перевіркам. Їх звинувачують у відмові від ведення бойових дій, слабкості характеру, боягузтвах. Під удар потрапляють навіть генерали та вищі начальники зс рф, - розповів Арестович.

За його словами, один з представників інформаційно-психологічних служб Росії був звинувачений в тому, що погано організовує Херсонську Народну Республіку.

У рф планують усунути командира десантної бригади через невдачі в Гостомелі.

Нагадаємо, що Подоляк пояснив, чому армія Росії зазнала фіаско в Україні.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Ситуація щодо російського вторгнення – брифінг Арестовича (відео) Ситуація щодо російського вторгнення – брифінг Арестовича (відео)
Від Арестовича є хороші та погані новини.
Росія подає фейкових осіб на обмін полоненими, - Арестович Росія подає фейкових осіб на обмін полоненими, - Арестович
Російська сторона в ТКГ подала список з 90 осіб на обмін полоненими. Проте, виявилось, що лише 16 людей з цього списку справді існують, а решта виявилися фейковими.
Позачергове засідання ТКГ: Арестович заявив, що Росія відмовилась з певних причин Позачергове засідання ТКГ: Арестович заявив, що Росія відмовилась з певних причин
Через нещодавно загибель мирного жителя на Донбасі, Російська Федерація відмовилась від участі у позачерговому засіданні ТКГ.
Loading...
Load next