Ситуація щодо російського вторгнення – брифінг Арестовича (відео)

Ситуація щодо російського вторгнення – брифінг Арестовича (відео)
Від Арестовича є хороші та погані новини.

Радник глави Офісу Президента Арестович провів брифінг про ситуацію щодо російського вторгнення. За його словами окупанти вирішили частково змінити тактику та зосередити основні зусилля в напрямках зони ООС, а також у Маріуполі та Миколаєві.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на брифінг.

За його словами рашисти упродовж трьох діб не застосовують бойову авіацію по містах Київ, Харків та Суми, адже вони перекинули усі свої зусилля на бомбардування в зоні ООС та у місті Маріуполь. Якщо авіацію застосовують, то обмежено.

Чому це трапляється? Взагалі ворог зібрав навколо нас 500 своїх бойових літаків, але російська авіація не здатна проводити складні повітряні операції. Для цього потрібні багато років навчання і багато-багато грошей, чого у них немає. 

Проте Арестович застерігає, що наступні дні агресор спрямує основні зусилля в напрямок ракетних ударів і ми маємо бути до цього готовими. 

Звісно, якщо нам допоможуть з новітньою зброєю і технікою, ворогові стане ще гірше. Але треба розуміти, що він буде зараз зміщати свої основні зусилля в напрямок ракетних ударів балістичними ракетами "Іскандер" або крилатими ракетами з російських літаків.

Ми маємо бути до цього готові. Збройні Сили на варті. Ми вправно збиваємо достатню частину цих крилатих ракет. Ну а решта є війна. Я думаю, що закликати на 20-ту добу до психологічної стійкості вже марно, всі її вже мають. Гарного вам дня, стежте за нашими наступними повідомленнями

Нагадаємо, втрати особистого складу ворога різко збільшилися.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія подає фейкових осіб на обмін полоненими, - Арестович Росія подає фейкових осіб на обмін полоненими, - Арестович
Російська сторона в ТКГ подала список з 90 осіб на обмін полоненими. Проте, виявилось, що лише 16 людей з цього списку справді існують, а решта виявилися фейковими.
Позачергове засідання ТКГ: Арестович заявив, що Росія відмовилась з певних причин Позачергове засідання ТКГ: Арестович заявив, що Росія відмовилась з певних причин
Через нещодавно загибель мирного жителя на Донбасі, Російська Федерація відмовилась від участі у позачерговому засіданні ТКГ.
Loading...
Load next