Медведчука шукають у багатьох містах. Немає даних, що він перетнув кордон – Венедіктова

Медведчука шукають у багатьох містах. Немає даних, що він перетнув кордон – Венедіктова

В Офісі генерального прокурора є кілька оперативних версій, де може ховатися нардеп Віктор Медведчук. Всі вони відпрацьовуються. Повідомила Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова в інтерв’ю "Українській правді".

Де він може бути? Є кілька оперативних версій. Сказати, що ми думаємо, що він десь в Москві і ми не доберемося до нього – я так не можу. Ми їх відпрацьовуємо.

Щоб ви розуміли, у генеральної прокуратури немає ні оперів, ні слідства, тому ми координуємо цю діяльність і тримаємо на пульсі, - сказала Венедіктова.

Журналіст запитав Венедіктову, чи правда, що для пошуку Медведчука  створена спеціальна група працівників СБУ та генпрокуратури, яка проводила вже обшуки, зокрема, на Закарпатті.  

Це конфіденційна інформація. Я не можу озвучувати цю інформацію.

Слідчі дії тривають. Можу лише частково підтвердити вашу інформацію про те, що є група людей, які розшукують і проводять слідчі дії. Обшуки проходять у багатьох містах, не буду казати де.

Також запитали, як Медведчуку вдалося втекти з-під домашнього арешту. 

Одна із версій мені відома. Ми її перевіряємо у межах кримінального провадження. Щоб ні на кого не показувати пальцем поки у нас йде війна – ми теж працюватимемо з цим.

Як тільки у мене буде результат і люди, які реально винні у тому, що він утік – я це розкажу. 

Журналісти УП також уточнили, чи у ОГП є дані, що нардеп перетнув державний кордон. 

Ні. Якщо він перетнув кордон, це, звичайно, був незаконний перетин. Тому офіційних даних, що він перетнув кордон у нас немає. Їх не могло і бути, тому що це історія поза законом.

Нагадаємо, що Арестович пояснив феномен Чорнобаївки. Також Олексій розповів про плани ворожих військ.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Медведчука взяли під варту Медведчука взяли під варту
Суд змінив запобіжний захід куму Путіна.
Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета
Адвокати Медведчука ознайомлюються з матеріалами справи. Саме це й відтерміновує вручення куму Путіна обвинувального акту та направлення його до суду.
Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова не підтвердила інформацію проросійського депутата та кума Путіна Віктора Медведчука про те, що підозрюваний у державній зраді Тарас Козак перебуває на лікуванні в Білорусі.
Loading...
Load next