"Мертві очі вбитих українських дітей": Подоляк звернувся до країн-партнерів збільшити постачання систем ППО в Україну та закрити порти для кораблів із рф

"Мертві очі вбитих українських дітей": Подоляк звернувся до країн-партнерів збільшити постачання систем ППО в Україну та закрити порти для кораблів із рф

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк закликав міжнародну спільноту збільшити постачання в Україну систем протиповітряної оборони та боєприпасів для реактивних систем, а також запровадити ембарго на імпорт нафти з РФ і закрити порти для російських кораблів.

Дорогі партнери! Не хочете бачити у снах мертві очі вбитих українських дітей та відчувати гар із Маріуполя? Лише чотири кроки: сучасна ППО, якщо не можете закрити небо; крилаті ракети/боєприпаси для важких реактивних систем; жорстке нафтове ембарго; тотальне закриття портів для російських кораблів, - написав Подоляк у твіттері в середу.

Своєю чергою українська протиповітряна оборона почне використовувати британські зенітні комплекси Starstreak. Їхні ракети збивають літаки та вертольоти.

Зброя завдає катастрофічної шкоди цілям, які необхідно вразити, розповів командувач протиповітряної оборони британської армії Грем Тейлор, повідомляє 5 канал.

Російські льотчики двічі подумають, перед тим як сідати у свої літаки після того, як британські військові навчили українців стріляти зенітними ракетами Starstreak. Це високошвидкісна зброя. Ракети можуть рухатися зі швидкістю у 3,2 тисячі кілометрів на годину, ‒ зазначив Тейлор.

Варто зазначити, що Starstreak – це переносний комплекс. Його зручно встановлювати практично у будь-якій місцевості.

Нагадаємо, раніше у Пентагоні назвали головні промахи росії у війні з Україною.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Росія попередила Україну про "різанину" на Донбасі у разі зміни Мінських угод Росія попередила Україну про "різанину" на Донбасі у разі зміни Мінських угод
Міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров заявив, що зміни у Мінських угодах можуть призвести до неминучої “різанини на Донбасі”.
Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі
Бутусов вважає, що його запросили на пресмарафон заради дискредитації
Loading...
Load next