Нагірний Карабах: Вірменія заявила про наступ Азербайджану і попросила допомоги у РФ

Нагірний Карабах: Вірменія заявила про наступ Азербайджану і попросила допомоги у РФ
Вірменія звинуватила збройні сили Азербайджану у порушенні лінію фронту в зоні відповідальності "російської миротворчої місії".

Вірменія звинуватила Азербайджан у взятті села Парух і подальшому наступі. Повідомляє ЕСПРЕСО.

Азербайджан продовжує вторгнення в зоні відповідальності миротворчого контингенту Російської Федерації, що розпочалося 24 березня в районі села Парух Аскеранського району. Азербайджанські підрозділи, що вторглися, минулої ночі відкрили вогонь у напрямку постів Армії оборони. Ситуація у Нагірному Карабаху залишається напруженою, - йдеться у заяві вірменського МЗС.

У зв’язку з цим Вірменія очікує, що "миротворчі сили РФ проведуть заходи щодо забезпечення негайного виведення підрозділів азербайджанських ЗС з зони відповідальності російського миротворчого контингенту і повернення азербайджанських підрозділів на позиції станом на 23 березня".

У невизнаній Нагірно-Карабаській республіці заявили, що після взяття села Парух азербайджанські підрозділи відкрили вогонь по підрозділах Армії оборони.

За даними невизнаної республіки, в результаті нібито загинули щонайменше 5 азербайджанських військовослужбовців, а з вірменського боку один поранений.

У міністерстві оборони Азербайджану заперечили загострення ситуації.

На пунктах ведеться уточнення позицій та місць дислокації, жодних зіткнень чи інцидентів не відбувалося. Вірменські джерела навмисно спотворюють та нагнітають обстановку, - заявили у азербайджанському Міноборони.

Нагадаємо, що у військових РФ почались проблеми з фінансуванням – українська розвідка.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Міноборони Британії опублікувало відео можливих шляхів вторгнення Росії в Україну (відео) Міноборони Британії опублікувало відео можливих шляхів вторгнення Росії в Україну (відео)
А у Сполучених Штатах вважають, що напад на Україну розпочнеться з масштабних провокацій.
48 годин на відповідь: Росія має надати точну інформацію про війська біля кордонів України 48 годин на відповідь: Росія має надати точну інформацію про війська біля кордонів України
Дмитро Кулеба запевнив, що Україна надалі буде використовувати всі дипломатичні можливості для гарантування безпеки України та її громадян.
Зеленський: Загибель цивільних та штурм Маріуполя можуть поставити крапку на переговорах (відео) Зеленський: Загибель цивільних та штурм Маріуполя можуть поставити крапку на переговорах (відео)
Водночас, на думку Володимира Зеленського, перемовини потрібні, щоб захистити державу й закінчити війну.
Loading...
Load next