Захід посилить санції проти росії через жахливі злочині на Київщині

Захід посилить санції проти росії через жахливі злочині на Київщині
Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц.

Учора, 3 квітня, Німеччина заявила, що Захід введе додаткові санкції проти Росії найближчими днями після того, як стало відомо про страшні військових злочинах під Києвом, посилюючи і без того величезний економічний тиск на Росію через його вторгнення.

Про це повідомляє Reuters, передає ПравдаТУТ News.

росія заперечила, що її війська відповідальні за загибель мирних жителів у Бучі, цинічно заявивши, що Україна буцімто влаштувала виставу для західних ЗМІ.

Захід своєю чергою попередив про додаткові санкції.

Путін і його прихильники відчують наслідки своїх дій, — заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц журналістам.

Зокрема, міністерка оборони Німеччини Крістін Ламбрехт заявила, що Європейський Союз повинен говорити про припинення імпорту російського газу. 

Нагадаємо, Німеччина з однією із найпотужніших економік у Європі досі чинила опір закликам ввести ембарго на імпорт енергоносіїв з росії, заявляючи, що її економіка та економіка інших європейських країн занадто залежать від них. росія забезпечує 40% потреб Європи в газі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Євросоюз ще на півроку продовжив економічні санкції проти Росії Євросоюз ще на півроку продовжив економічні санкції проти Росії
Європейський союз знову продовжив економічні санкцій проти Росії через агресію у бік України. Обмеження діятимуть щонайменше до 31 липня 2022 року.
Бербок заявила, що ЄС запровадить проти РФ персональні, економічні та фінансові санкції Бербок заявила, що ЄС запровадить проти РФ персональні, економічні та фінансові санкції
За її словами, партнери закликають Росію відкликати кроки, які є неприйнятними з точки зору міжнародного права.
Loading...
Load next