Урсула фон дер Ляєн та Жозеп Боррель приїдуть до Києва

Урсула фон дер Ляєн та Жозеп Боррель приїдуть до Києва
Головні дипломати Європейського Союзу зустрінуться із Володимиром Зеленським.

Головні дипломати Європейського Союзу цього тижня зустрінуться з президентом України Володимиром Зеленським у Києві, повідомив речник Єврокомісії.

Його цитує CNN, передає ПравдаТУТ News.

Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн і глава ЄС із закордонних справ Жозеп Боррель зустрінуться із Зеленським перед заходом із обіцянками «Stand up for Ukraine» у суботу у Варшаві, – сказав речник Ерік Мамер.

Минулого тижня президентка Європарламенту Роберта Мецола поїхала на зустріч із Зеленським і виступила на позачерговому засіданні українського парламенту. Її візит вітав Президент, який у своєму виступі в соцмережах назвав це «важливим моментом» для країни. 

Також минулого місяця до Києва приїхали прем’єр-міністри Польщі, Чехії та Словенії.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Порошенко звинуватив Офіс Президента у сутичках біля його будинку (відео) Порошенко звинуватив Офіс Президента у сутичках біля його будинку (відео)
Порошенко відреагував на акцію провокаторів біля його будинку у Козині. Він наголосив, що проплачені акції не зможуть змінити стратегію його політичної сили та не залякають ні його, ні його прибічників.
Зеленський підписав закон про "локалізацію": вже не суперечить асоціації з ЄС Зеленський підписав закон про "локалізацію": вже не суперечить асоціації з ЄС
У грудні парламент ухвалив зміни до закону про державні закупівлі в оновленій редакції, яка прибрала ті зміни правил закупівлі, що суперечили Угоді про асоціацію з ЄС.
ЄС готовий направити в Україну слідчих для документування воєнних злочинів РФ ЄС готовий направити в Україну слідчих для документування воєнних злочинів РФ
Ці зусилля має підтримати Агенція Європейського Союзу зі співпраці правоохоронних органів (Європол) та Агенція Євросоюзу зі співробітництва у галузі кримінального правосуддя (Євроюст).
Loading...
Load next