Кабмін подав на розгляд Президента проєкт Фонду відновлення України (відео)

Кабмін подав на розгляд Президента проєкт Фонду відновлення України (відео)
Фонд буде функціонувати як консультативно-дорадчий орган при Президентові.

Кабінет Міністрів подав на розгляд Президента проєкт указу про створення Фонду відновлення України. 

 Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду вчора, якого цитує Укрінформ.

Подаємо на розгляд Президента проєкт указу про створення Фонду відновлення України. Фонд буде функціонувати як консультативно-дорадчий орган при Президентові й буде забезпечувати координацію накопичення фінансових ресурсів для післявоєнного відновлення нашої держави, - заявив прем‘до-міністр. 

За його словами, в межах Фонду планують створити 5 робочих груп, які відповідатимуть за різні напрямки: від комунікації з міжнародними фінансовими організаціями, з країнами-партнерами до збору коштів від приватних осіб і великих світових корпорацій і компаній.

Шмигаль додав, що на розгляд Зеленського Кабмін також подає проєкт указу про створення Національної ради з відновлення, яка буде займатись розробкою Плану післявоєнного відновлення та розвитку України.

План передбачатиме не лише конкретні кроки з відновлення та розбудови інфраструктури й житла, але й структурну модернізацію та перезапуск економіки на основі європейських стандартів і правил, - пояснив Прем’єр-міністр.

Віра Коновал pravdatutnews.com

Читайте також
"Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія "Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія
Раніше глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Україна серйозно ставиться до доступної інформації про можливий держпереворот.
Наступник Авакова: Шмигаль вніс до Ради кандидатуру Монастирського на посаду очільника МВС Наступник Авакова: Шмигаль вніс до Ради кандидатуру Монастирського на посаду очільника МВС
Після звільнення Арсена Авакова, місце глави МВС може зайняти "слуга народу" Денис Монастирський. Зокрема, Шмигаль вже вніс подання щодо його кандидатури у Верховну Раду.
Держсекретар США Блінкен проведе зустріч із Зеленським: в ОП розповіли деталі візиту Держсекретар США Блінкен проведе зустріч із Зеленським: в ОП розповіли деталі візиту
Вже завтра, 6 травня, державний секретар Сполучених штатів Ентоні Блінкен зустрінеться із президентом Володимиром Зеленським. Зокрема також у графіку американського посадовця заплановані зустрічі із прем'єр-міністром Денисом Шмигалем та міністром закордонних справ Дмитром Кулебою.
Loading...
Load next