путін маніпулює Мінськими угодами та змінює наратив суті "спецоперації" в Україні

путін маніпулює Мінськими угодами та змінює наратив суті "спецоперації" в Україні
Російський диктатор зокрема заявив, що він "захистить Донбас", який зараз активно бомбардують російські військові.

Центр протидії інформації при РНБО повідомляє, що маніпулює Мінськими угодами. Зокрема ЦДП проаналізувало основні маніпулятивні твердження із сьогоднішньої зустрічі президентів рф та білорусі путіна та лукашенка.

Основний меседж в.путіна під час зустрічі із о.лукашенком сьогодні:

  • Українська влада публічно відмовилася від виконання Мінських угод.

Насправді ж 21 лютого рф визнала незалежність та суверенітет ОРДЛО, і це було прямим порушенням «мінську» та означало офіційний вихід рф з цих угод. Україна ж заявляла лише про «непрацюючі домовленості».

  • рф визнали ОРДЛО, бо неможливо було більше дивитися на «геноцид» Донбасу.

Маніпуляція терміном «геноцид», абсолютно не збігається з реальною ситуацією на Донбасі. За 8 років війни жодного разу цей термін не був згаданий в.путіним та жодним, навіть проросійським ЗМІ.

  • Неонацизм України загрожував не лише Донбасу, а й росії, і «спецоперація» — це правильний крок.

Тут варто зауважити, що росія та Білорусь проводили спільні військові «навчання» біля наших кордонів та щоразу заперечували, що це підготовка до війни.

Вас також може зацікавити стаття: Що путін ще сказав про Україну на космодромі "Східний": тези.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В Кремлі заявили, що Путін сам відповість на запрошення Зеленського щодо зустрічі на Донбасі В Кремлі заявили, що Путін сам відповість на запрошення Зеленського щодо зустрічі на Донбасі
Пєсков повідомив, що Володимиру Путіну, доповіли про запрошення українського президента Зеленського щодо зустрічі двох політиків на території Донбасу, де йде війна.
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Loading...
Load next