Медведчука взяли під варту

Медведчука взяли під варту
Суд змінив запобіжний захід куму Путіна.

Нардепу Віктору Медведчуку змінили запобіжний захід на тримання під вартою без права внесення застави. Про це повідомляє пресслужба Личаківського райсуду Львова.

Рішення ухвалили з огляду на втечу Медведчука з-під домашнього арешту 26 лютого і оголошення 2 березня підозрюваного у міжнародний розшук.

За наслідками розгляду вказаного клопотання слідчий суддя залишив підозрюваному Медведчуку Віктору Володимировичу обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави, - йдеться у повідомленні суду.

Судове засідання проходило у режимі відеоконференції.

На вказану ухвалу суду підозрюваний та захисник вправі подати апеляційну скаргу.

Нагадаємо, що слідчі ДБР вручили підозри митникам за "схеми" з нафтою Медведчука.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета
Адвокати Медведчука ознайомлюються з матеріалами справи. Саме це й відтерміновує вручення куму Путіна обвинувального акту та направлення його до суду.
Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова не підтвердила інформацію проросійського депутата та кума Путіна Віктора Медведчука про те, що підозрюваний у державній зраді Тарас Козак перебуває на лікуванні в Білорусі.
Loading...
Load next