Черговий сором: Кива заявив, що уряд Зеленського готується до "різанини російського населення"

Черговий сором: Кива заявив, що уряд Зеленського готується до "різанини російського населення"
Це вже не перше його висловлювання на цю тему.

Соратник кума Путіна Медведчука, депутат Верховної Ради від партії "ОПЗЖ" Ілля Кива попередив, що влада готується до "фізичного винищення" російського населення України. Про це повідомляється у Telegram-каналі проросійського політика.

За словами Киви, спецоперація нібито готується особисто під проводом президента України Володимира Зеленського. 

Влада Зеленського закриває телеканали, блокує ютуб-канали, інтернет сайти та телеграм-канали, готуючи країну до інформаційного вакууму та інформаційної ізоляції населення. Творитимуть правове свавілля і готують "різанину" неугодних, російського населення, їх назвуть ворогами України, — говориться в публікації депутата парламенту.

Кива додав, що відповідати за масові вбивства росіян нібито будуть загони націоналістів. Також Кива вважає, що незабаром на території України відключать інтернет.

При цьому Кива не пояснив, звідки має такі відомості про наміри президента України. 

Нагадаємо, раніше Кива назвав можливе вторгнення РФ в Україну "звільненням".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Loading...
Load next