Зеленський обговорив повоєнну відбудову України з директором МВФ

Зеленський обговорив повоєнну відбудову України з директором МВФ

Президент України Володимир Зеленський обговорив підготовку до повоєнної відбудови країни разом з директором Міжнародного валютного фонду Кристаліною Георгієвою. Повідомляється у заявв лідерів у Twitter.

Обговорили з директором-розпорядником МВФ Кристаліною Георгієвою забезпечення фінансової стійкості України та підготовку до повоєнної відбудови. Маємо чіткі плани на зараз, а також бачення перспектив. Переконаний, що співпраця України та МВФ і надалі буде плідною, - заявив Зеленський.

Георгієва подякувала президенту України за розмову.

Дякую Володимиру Зеленському за дуже хороший дзвінок сьогодні. Постійна економічна підтримка з боку партнерів України є важливою для закладення основ на відновлення сучасної конкурентоспроможної України, - написала вона.

Нагадаємо, що "Це не просто війна, це геноцид": Зеленський запросив Макрона приїхати до України.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Якби світ покарав рф за 2014-й зі збитим MH17, то вторгнення в Україну не було б - Зеленський (відео) Якби світ покарав рф за 2014-й зі збитим MH17, то вторгнення в Україну не було б - Зеленський (відео)
17 липня 2014 року Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines був збитий у небі над Донецькою областю. Усі 298 людей, які перебували на борту, загинули.
Loading...
Load next