Був двірником — став заступником мера: кадрові зміни колаборантів у Бердянську

Був двірником — став заступником мера: кадрові зміни колаборантів у Бердянську
Новий так званий заступник мера окупованого Бердянська стверджує, що бачить візерунки уві сні та розмовляє з каміннями. 

В Бердянську окупанти та колаборанти залучають до своїх лав місцевих фріків. Так званий мер курортного міста Бердянськ Олександр Сауленко призначив своїм заступником громадянина України Самойленка Микиту Івановича, який раніше був двірником.

Про це повідомляє Запорізька ОВА, передає ПравдаТУТ News.

До «призначення» працював двірником в КП «БердянськЕкоТранс». Себе позиціонує як творчу особистість, стверджує, що бачить візерунки уві сні та розмовляє з каміннями. 

Стало відомо, що відразу після вторгнення російських військ, чоловік добровільно перейшов на сторону окупаційних військ та погодився на співпрацю з ними.

Самойленко обійняв посаду заступника так званого мера щодо питань архітектури.

Наразі відомо, що Самойленко за вказівкою Сауленка займається підготовкою пам'ятних місць міста до святкування дня перемоги 9 травня: прикрашає клумби та красить бордюри.

Нагадаємо, путін планує провести примусову мобілізацію на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму "Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму
"Те, що Росія зробила з Кримом, краще називати не анексією, а окупацією" - Леонід Кучма.
Росія виділить на утримання ОРДЛО близько 330 мільярдів гривень Росія виділить на утримання ОРДЛО близько 330 мільярдів гривень
Росія планує витратити на інтеграцію окупованого Донбасу близько 330 мільярдів гривень (900 мільярдів рублів).
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Loading...
Load next