Росія готує наступ на Кривий Ріг з Херсонщини. Місто готове до захисту, — Вілкул (відео)

Росія готує наступ на Кривий Ріг з Херсонщини. Місто готове до захисту, — Вілкул (відео)
Місто готове до будь-якого розвитку подій.

Російські війська проводять формування наступального ударного формування у Херсонській області. Можливого перехід в наступ на Кривий Ріг.

Про це розповів голова Криворізької ОВА Олександр Вілкул, передає ПравдаТУТ News.

Але ми знаємо про них (російські війська - ред.) більше, ніж їм здається, ми розуміємо всі їхні плани і ми повністю готові до будь-якого розвитку ситуації. Готовий гарнізон міста, готові всі військові частини, ми побудували глибокоешелоновану оборону та багатоступінчасті укріпрайони, - пише Вілкул.

Важливі тези Вілкула:

  • Триває дуже велика робота з допомоги в евакуації людей із прифронтової зони. Кривий Ріг дає автобуси, швидкі, ми забезпечили допомогу медиків, соціальних працівників. Але люди виїжджають і на велосипедах, і везуть старих та дітей у тачках.
  • За останні три дні за різними напрямками вдалося евакуювати понад 5000 мешканців Херсонської області. Для тих, хто залишається переночувати у Кривому Розі та поїхати далі,  організовують ночівлю. Для тих, хто залишається довше, підготовлено розселення у школах, садках, терцентрах. Загалом через Кривий Ріг пройшло вже понад 100 тисяч переселенців, 50 тисяч перебувають у місті зараз.

Нагадаємо, мешканці тимчасово окупованих територій масово відмовляються від ворожої «допомоги».

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну
Андрій Ілларіонов, колишній радник російського президента Володимира Путіна попередив, що РФ вже після липня 2021 року може почати нове вторгнення до України. Однак цього разу вже з півдня.
Росія відреагувала на заяву The Washington Post про можливий наступ на Україну Росія відреагувала на заяву The Washington Post про можливий наступ на Україну
У МЗС Росії наголосили, що "США проводять спецоперацію із нагнітання обстановки навколо України з перекладанням відповідальності на Росію».
Loading...
Load next