Війна в Україні незабаром увійде в нову фазу, - британська розвідка

Війна в Україні незабаром увійде в нову фазу, - британська розвідка

Російсько-українська війна найближчим часом перейде у нову фазу. Зокрема це означає зміну місць найгарячіших боїв.

Про це повідомили у британській військовій розвідці, передає ПравдаТУТ News.

Таким чином, найважчі бої перемістяться на лінію фронту довжиною приблизно 350 км, що тягнеться на південний захід від Запоріжжя до Херсона, паралельно річці Дніпро.

Своєю чергою, російські війська скупчуються на півдні в очікуванні контрнаступу України або готуючись до можливого штурму.

Крім, того, як зазначили у розвідці, з Донбасу на південний захід вирушили колони російської військової техніки. Техніка також рухалася з окупованих Росією Мелітополя, Бердянська, Маріуполя та з материкової частини Росії через Керченський міст до Криму.

В анексованому Криму окупанти розгорнули батальйонні тактичні групи чисельністю до 1000 військовослужбовців.  Ймовірно, їх будуть використовувати для підтримки російських військ у Херсонській області, - йдеться у звіті.

2 серпня 2022 року до Криму була перекинута нова БТГ, а також передислокуються БТГ зі складу Східного угруповання військ. Ймовірно, найближчими днями їх відправлять у Херсонську область.

Нагадаємо, зараз триває наступ росіян на Бахмут.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В Херсоні згоріло авто колаборантки Ірини Махньової (відео) В Херсоні згоріло авто колаборантки Ірини Махньової (відео)
Махньова співпрацює з окупантами, обіймаючи посаду "начальниці" місцевого управління освіти.
Росія готує наступ на Кривий Ріг з Херсонщини. Місто готове до захисту, — Вілкул (відео) Росія готує наступ на Кривий Ріг з Херсонщини. Місто готове до захисту, — Вілкул (відео)
Місто готове до будь-якого розвитку подій.
Loading...
Load next