"Батько сучасного російського нацизму": Подоляк відреагував на "привітання" Путіна

"Батько сучасного російського нацизму": Подоляк відреагував на "привітання" Путіна

Україна має провести психотерапію для росіян у відповідь на "вітальне послання" президента Росії Володимира Путіна. Він сьогодні побажав українському народу "не допустити реваншу" нацизму.

Про це він повідомив у Telegram.

За його словами, сьогодні Росія та її політична еліта демонструють феномен об'ємного колективного божевілля на пропагандистських міфах, впадаючи в стан безглуздої балаканини і публічного марення.

Він також зазначив, що в останні дні відразу кілька представників політичної еліти зробили людожерські заяви від "завершення спецоперації до виходу на кордони Польщі", погроз знищення Європи ядерною зброєю до пропозицій "вбити 2 млн українців".

При цьому вершиною цинізму стало сьогоднішнє "вітальне послання" Путіна, якого Подоляк назвав "батьком сучасного російського нацизму".

Тому вважаю, що в України тепер є важлива психіатрична місія - провести переконливий примусовий сеанс масової психотерапії для росіян. Щось на зразок того, що в старовину називали екзорцизмом, вигнанням диявола, - додав він.

Нагадаємо, раніше Подоляк заявив, що будь-які заяви росії про "референдуми, народні республіки" абсолютно нікчемні.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Скоро в Україні буде два Дні перемоги": звернення Зеленського (відео) "Скоро в Україні буде два Дні перемоги": звернення Зеленського (відео)
"... а у когось не залишиться жодної".
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Loading...
Load next