"Катастрофічний ідіотизм": рф звинуватила США в намірах влаштувати "голодомор" в Україні

"Катастрофічний ідіотизм": рф звинуватила США в намірах влаштувати "голодомор" в Україні

Речник Держдуми рф В'ячеслав Володін стверджує, що США нібито хочуть влаштувати в Україні "голодомор", а тому й шукають шляхи вивезення зерна (яке зараз крадуть окупанти). На це в офісі президента Володимира Зеленського заявили, що вражені інтелектом російського психіатричного батальйону.

Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

У Вашингтоні не вірять у перемогу Києва. Думають, як швидше повернути гроші, влаштовуючи в Україні голодомор, - вагомо так, із пафосним придихом написав суб'єкт. Йдеться про намір України продавати надлишки зерна на глобальному ринку. Що об'єктивно, правильно й відповідально. Україна ж - не Росія, - зазначив Подоляк.

З іронією він заявив, що "безумовно, після 77 днів війни світ просто впевнений у перемозі РФ".

Це ж так очевидно, правда? Усі із захопленням у прямому ефірі спостерігають, як "друга армія світу" та її іконостасні генерали активно борються за невелику свиноферму в одному із сіл Харківської області та незабаром візьмуть її. Або не візьмуть. Або "високоточну" ракету запустять від злості, - пише Подоляк.

За його словами, гасло Володіна: "Капостити - то всім, воювати - то з цивільними".

Безумовно, це Україна та світ, а не російські крилаті ракети 77 днів руйнують нашу інфраструктуру, включно з портами, пунктами перевалки, елеваторами, складами, щоб хоч якось насолити світу непостачанням зерна, - знову іронічно додає Подоляк.

Радник президента звернув увагу: виходить, за словами Володіна, весь світ інтенсивно "закредитовує" Україну безвідсотковими грошима, об'ємною гуманітарною допомогою, щоб створити тут проблеми.

А як інакше? У росіян зараз у тренді "негативне зростання", "війна - це мир" і особливо яскраве попівсько-кирилівське "ми ніколи ні на кого не нападали". І так, Росію настільки зараз "люблять" у світі, що в БДСМ-форматі швидко розривають з нею геть усі контракти...

Російський психіатричний батальйон просто вражає своїм інтелектом, "адекватністю", різнобічною схильністю до вербальних збочень та вишуканою пристрастю до катастрофічного ідіотизму. А також незнищенним бажанням усе це публічно демонструвати. Особливо вражає парочка "адекватів" Володін/Медведєв. Утім, підручники з психіатрії давно потребували апдейту новими яскравими прикладами, - резюмував Подоляк.

Нагадаємо, раніше Подоляк заявив, що будь-які заяви росії про "референдуми, народні республіки" абсолютно нікчемні.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі
Сенатори США закликають Байдена бути чітким і сильним у розмові з Путіним.
Готується комплекс ініціатив проти Росії: Байден заявив про підтримку України в разі вторгнення держави-агресора Готується комплекс ініціатив проти Росії: Байден заявив про підтримку України в разі вторгнення держави-агресора
США планують ввести санкції проти РФ у разі прямої агресії проти України з її боку.
Україна отримала партію військової допомоги зі США (відео) Україна отримала партію військової допомоги зі США (відео)
Міністерство оборони України повідомило про отримання військової допомоги від уряду Сполучених Штатів для українських збройних сил. Військова допомога включає боєприпаси, протитанкове і високоточне озброєння.
Loading...
Load next