Три президенти України звернулися до світу з проханням евакуювати українців з “Азовсталі”

Три президенти України звернулися до світу з проханням евакуювати українців з “Азовсталі”

Другий, третій та п’ятий президенти України Леонід Кучма, Віктор Ющенко та Петро Порошенко звернулися до світової спільноти з проханням допомогти евакуювати українських військових і цивільних із заводу “Азовсталь” у Маріуполі. Пише Петро Порошенко у Twitter.

Просимо усіма наявними дипломатичними ресурсами допомогти українській владі врятувати життя цивільних і військових українців, яких на території заводу «Азовсталь» росія за наказом путіна намагається знищити варварськими методами, - йдеться у повідомленні.

Колишні президенти України звернулися за допомогою до держав-членів Європейського Союзу, Сполучених Штатів Америки та Канади, Китаю, Туреччини та інших, а також до ООН.

Нагадаємо, що "Готовий говорити з путіним, але без його посередників і ультиматумів", — Зеленський.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Порошенко має намір судитись з Гордоном за наклеп про "змову з Путіним" (відео) Порошенко має намір судитись з Гордоном за наклеп про "змову з Путіним" (відео)
Адвокати експрезидента та лідера партії "ЄС" Порошенка судитимуться з українським журналістом Дмитром Гордоном через його висловлювання про "змову з Путіним" та нібито навмисної "здачі" Маріуполя проросійським бойовикам у 2014 році.
Евакуювали близько 500 жителів Маріуполя: операція ООН в дії Евакуювали близько 500 жителів Маріуполя: операція ООН в дії
Генсек організації Антоніу Гутерреш каже, що згоду на це від росії він отримав під час зустрічі з Володимиром Путіним.
Loading...
Load next