"Потрібно бути вдячними": у Грузії шкодують, що не запросили Зеленського виступити в грузинському парламенті

"Потрібно бути вдячними": у Грузії шкодують, що не запросили Зеленського виступити в грузинському парламенті

Грузинська президентка Саломе Зурабішвілі заявила, що президенту України Володимиру Зеленському слід було надати можливість виступити у парламенті Грузії.

Про це повідомляє "Грузия Online".

Ми, напевно, одна з небагатьох країн у Європі, де Зеленському не було надано можливості виступити з промовою в парламенті. Адже це не вимагає нічого іншого, окрім тотальної, моральної солідарності! Нам треба було запросити Зеленського до парламенту Грузії, - сказала Зурабішвілі в ефірі телеканалу Palitra News.

За словами президентки, від Грузії ніхто не просить прояву такої солідарності з Україною, яка перевищує її силу.

На питання ведучої, чи це меседж владі, уряду та парламентській команді, коли вона говорить про прояв тотальної солідарності, Саломе Зурабішвілі заявила, що вона "ні в кого не збирається пускати стріли".

Хто сприйме це як стрілу на свою адресу, нехай сприймає. Я говорю, що нам потрібно було запросити Зеленського до парламенту Грузії! Це всім зрозуміло, - сказала Зурабішвілі.

За її словами, також 26 травня, у День незалежності Грузії, який було проведено під егідою євроінтеграції, на фасаді парламенту, на якому було вивішено прапори ЄС та Грузії, потрібно було підняти і прапори України та Молдови. 

Не важливо, чи я це пропонувала правлячій команді. Якщо це тріо разом йде у напрямі євроінтеграції, а Україна – це головна сьогоднішня причина прискорення цього процесу, мабуть, нам потрібно це визнати та знати, як бути вдячними, - заявила президентка Грузії.

Нагадаємо, раніше півзахисник київського Динамо розповів, що вже стикався з агресією росії в Грузії.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія "Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія
Раніше глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Україна серйозно ставиться до доступної інформації про можливий держпереворот.
Loading...
Load next