"Вкрасти унітаз і померти": Зеленський розповів про мрії російських оупантів (відео)

"Вкрасти унітаз і померти": Зеленський розповів про мрії російських оупантів (відео)

Мрія російських військових вкрасти унітаз і померти, оскільки в росії процвітає бідність і де людське життя нічого не варте.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні 22 квітня, передає QIRIM News.

За словами президента, росіяни їдуть до України, їдуть на війну, щоб вкрасти собі хоч щось, що нагадує нормальне життя.

Голова держави прокоментував поширену новину про те, що начебто завданням рф є встановлення контролю над півднем України та вихід до кордону Молдови.

І нібито там, у Молдові, порушуються права російськомовних. Хоча, якщо бути чесним, то територія, на якій Росії варто б попіклуватися про права російськомовних, – це сама Росія, - сказав Зеленський.

Президент висловив подяку Великій Британії за повернення посольства в Київ.

Велика Британія стала двадцять першою державою, яка повертає дипломатичне представництво в нашу столицю. І це свідчить про те, що не ми одні віримо в перемогу життя над смертю, - зазначив Гарант Конституції.

Подякував президент українським воїнам, які хоробро тримаються та привчають російську армію до думки про те, що російські шанси у цій війні можуть бути меншими, ніж українські.

Як і кожного ранку, як і кожного дня, як і кожного вечора ми сьогодні приділяли максимальну увагу тому, щоб забезпечити наших військових усією необхідною зброєю. Це завдання номер один для нашої держави. І можемо показати окупантам, що день, коли вони будуть змушені залишити Україну, наближається, - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, раніше Кислиця заявив, що "почесна" бригада, яку нагородив путін, тікала від ЗСУ з награбованими унітазами.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія "Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія
Раніше глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Україна серйозно ставиться до доступної інформації про можливий держпереворот.
Loading...
Load next