Слова путіна - порожній звук, - Кулеба

Слова путіна - порожній звук, - Кулеба

Україна не може довіряти словами російського диктатора володимира путіна про «гарантії» для судноплавства - раніше він гарантував не нападати на Україну. Про це на Twitter написав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

путін каже, що не використовуватиме торговельних шляхів для нападу на Одесу. Це той самий путін, який сказав канцлерові Німеччини Шольцу та президенту Франції Макрону, що не нападатиме на Україну - за кілька днів до початку повномасштабного вторгнення до нашої країни. Ми не можемо довіряти путіну, його слова – порожній звук, – написав міністр.

російський диктатор раніше заявив, що росія нібито готова забезпечити вивезення українського зерна через окуповані нею порти Бердянська та Маріуполя, а також гарантує мирний прохід суден із зерном у міжнародні води з тих портів, які під контролем України. 

Нагадаємо, що "жоден російський шантаж не спрацює": США не знімуть санкції з РФ в обмін на розблокування українських портів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну "Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну
Міністр закордонних справ України запевнив, що не очікує, що сили НАТО воюватимуть проти Росії разом з українськими військами.
"Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим "Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим
Про це він повідомив під час онлайн-брифінгу з актуальних питань зовнішньої політики.
Кулеба заявив, що Україна вітає пропозицію президента Туреччини стати посередником у переговорах Зеленського та Путіна Кулеба заявив, що Україна вітає пропозицію президента Туреччини стати посередником у переговорах Зеленського та Путіна
20 січня Ердоган заявив, що Анкара хоче організувати зустріч президентів України та РФ, оскільки їхні відносини «засмучують Туреччину».
Loading...
Load next