Єврокомісія рекомендувала надати Україні статус кандидата у члени ЄС

Єврокомісія рекомендувала надати Україні статус кандидата у члени ЄС
Кінцеве рішення про надання Україні кандидатства буде погоджене на саміті 23-24 червня.

Європейська комісія рекомендувала надати Україні статус кандидата у члени Європейського союзу. Про це оголосила голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн.

Також Єврокомісія визнала європейську перспективу Україну. Крім того, очільниця Єврокомісії провела загальний огляд готовності України до вступу до ЄС, зазначивши, що Україна виконала Угоду про Асоціацію на 70%.

Разом з тим, фон дер Ляєн заявила, що Україні необхідно провести реформи у сфері правоохоронної системи, а також антикорупційного законодавства.

Доповнюється...

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Адекватних пояснень не почув": Зеленський відреагував на затримку обрання керівника САП "Адекватних пояснень не почув": Зеленський відреагував на затримку обрання керівника САП
У своєму Twitter глава держави повідомив, що "не почув адекватних пояснень" щодо затримки конкурсу і закликав конкурсну комісію "виконати свій обов’язок".
Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну
У понеділок, 19 квітня, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах.
Loading...
Load next