Україна запроваджує візовий режим для громадян рф

Україна запроваджує візовий режим для громадян рф

У межах протидії безпрецедентним загрозам національній безпеці, суверенітету й територіальній цілісності нашої держави запропонував Кабінету Міністрів опрацювати питання перегляду режиму в’їзду російських громадян на територію України. Повідомив Президент України.

І сьогодні Кабмін має ухвалити це важливе рішення – Постанову «Про припинення дії Угоди між Урядом України і Урядом російської федерації про безвізові поїздки громадян України і російської федерації та застосування деяких міжнародних договорів України з російською федерацією».

Згідно із запланованим рішенням Кабінету Міністрів, з 1 липня 2022 року Україна запровадить візовий режим в’їзду для громадян рф.

Нагадаємо, що Єврокомісія рекомендувала надати Україні статус кандидата у члени ЄС. Кінцеве рішення про надання Україні кандидатства буде погоджене на саміті 23-24 червня.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Візовий режим між Україною та Росією: можливі наслідки Візовий режим між Україною та Росією: можливі наслідки
РНБО вважає, що запровадження візового режиму України з Росією може мати негативні наслідки, зважаючи на позицію країни-агресора щодо України.
Росія назвала Шевченка російським поетом: відповідь МЗС
МЗС України відреагували на заяву російських пропагандистів про відношення постаті Тараса Шевченка та його творчості до Росії. Українські дипломати назвали це маніпулятивним і зухвалим посяганням країни-агресора на спадщину поета.
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Loading...
Load next