ЄС на рік продовжив санкції проти рф за окупацію Криму

ЄС на рік продовжив санкції проти рф за окупацію Криму

Євросоюз продовжив санкції за незаконну анексію росією Криму на один рік - до 23 червня 2023 року, повідомляють у Раді ЄС.

Рада ЄС сьогодні ухвалила рішення продовжити санкції, введені ЄС у відповідь на незаконну анексію Криму та міста Севастополя російською федерацією, до 23 червня 2023 року, - йдеться у повідомленні.

Обмежувальні заходи, що діють на сьогодні, були вперше введені в червні 2014 року і включають заборони на ввезення в ЄС продукції з незаконно анексованого Криму або Севастополя, а також інфраструктурні або фінансові інвестиції та надання туристичних послуг з незаконно анексованого Криму або Севастополя.

Окрім того, експорт певних товарів та технологій кримським компаніям або для використання в незаконно анексованому Криму у транспортному, телекомунікаційному та енергетичному секторах або для розвідки та видобутку нафти, газу та мінеральних ресурсів також підпадає під обмеження ЄС.

Нагадаємо, що "Ми допоможемо тому, щоб російські танки опинилися в Європі, але у вигляді уламків", - Резніков. Українські політики твердо налаштовані на перемогу України, тому щодня поширюють таку впевненість на політиків світу. Своєю впевненістю вони допомагають отримати все більше озброєння для ЗСУ, щоб захистити рідну Батьківщину.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну
У понеділок, 19 квітня, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах.
Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО
"Європейська народна партія" вимагає термінового зібрання в Європарламенті для обговорення ескалації російської агресії на кордоні з Україною.
ЄС: нарощування військ РФ на кордоні з Україною найбільше за увесь час ЄС: нарощування військ РФ на кордоні з Україною найбільше за увесь час
Глава дипломатії Євросоюзу Жозеп Боррель знову закликав Росію до деескалації ситуації на кордоні з Україною і заявив про найбільше зосередження російських військ, яке коли-небудь було. При цьому він заявив, що ЄС не збирається вводити проти Росії нові санкції, хоча "це може змінитися".
Loading...
Load next