Столтенберг анонсував посилений комплексний пакет допомоги Україні

Столтенберг анонсував посилений комплексний пакет допомоги Україні

Лідери країн НАТО на саміті у Мадриді пізніше цього тижня погодять посилений комплексний пакет допомоги для України, що, зокрема, стосується захищеного зв'язку, системи захисту від дронів та пального. Про це заявив у понеділок на пресконференції Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.

На саміті ми погодимо посилений комплексний пакет допомоги Україні. Він буде включати суттєві постачання підтримки. У таких сферах, як захищений зв'язок, системи захисту від дронів та пальне. У довгостроковій перспективі ми допоможемо Україні перейти від військової техніки радянських часів до сучасної техніки НАТО. І ще більше зміцнювати свої інститути оборони та безпеки, - зазначив Столтенберг.

З його слів, на саміті також обговорять питання продовольчої кризи, спричиненої вторгненням рф в Україну.

Також він привітав те, що Президент України Володимир Зеленський "приєднається до нас на саміті НАТО".

Нагадаємо, що про що домовилися лідери країн G7 на саміті у Німеччині: основні тези.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Відведення військ Росії: НАТО поки що не бачить реальної деескалації, але є підстави для «обережного оптимізму» Відведення військ Росії: НАТО поки що не бачить реальної деескалації, але є підстави для «обережного оптимізму»
НАТО поки що не бачить реальної деескалації, але є підстави для «обережного оптимізму».
5000 військовослужбовців НАТО: Столтенберг закликав Росію вивести війська з України, Грузії та Молдови (відео) 5000 військовослужбовців НАТО: Столтенберг закликав Росію вивести війська з України, Грузії та Молдови (відео)
24 січня США та НАТО оголосили про готовність збільшити свої сили у Східній Європі.
Loading...
Load next