Союзники по НАТО відправлять до України стільки зброї, скільки буде необхідно - Шольц

Союзники по НАТО відправлять до України стільки зброї, скільки буде необхідно - Шольц

Канцлер Німеччини Олаф Шольц у кулуарах саміту НАТО у Мадриді (Іспанія) заявив, що союзники по НАТО продовжуватимуть постачати Україні зброю стільки, скільки буде необхідно. Пише Reuters.

Добре, що країни, які зібралися тут, а також багато інших, роблять свій внесок, щоб Україна могла захистити себе – надаючи фінансові кошти, гуманітарну допомогу, а також зброю, яка терміново потрібна Україні, - сказав Шольц журналістам.

Він додав, що Альянс продовжить "інтенсивно" надавати підтримку Україні до тих пір, поки це необхідно.

Нагадаємо, що "Чому Україна неодмінно переможе": інтерв'ю Володимира Зеленського (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Шольц планує виділити 2 млрд євро на військову техніку для України, — Reuters Шольц планує виділити 2 млрд євро на військову техніку для України, — Reuters
З них близько 400 мільйонів євро призначені для Європейського фонду миру, який закуповує зброю для України.
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Loading...
Load next