Світ має вжахнутися від того, що сталося в Бучі, Гостомелі та Ірпені: спеціальне звернення Арестовича (відео)

Світ має вжахнутися від того, що сталося в Бучі, Гостомелі та Ірпені: спеціальне звернення Арестовича (відео)
Це міста, які були звільнені, а зараз представляють собою картинки із постапокаліптичних фільмів і фільмів жахів.

Радник голови Офісу Президента Олексій Арестович записав спеціальне звернення, яке цілком спрямоване на те, щоб світ звернув увагу на ті численні воєнні злочини, злочини проти людства, які були скоєні російськими військами в Бучі, Ірпені та Гостомелі. 

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на звернення.

Серед вже знайдених жертв воєнних злочинів російських військ:

  •  зґвалтованні жінки, яких намагалися спалити; 
  • вбиті представники місцевого самоуправління; 
  •  вбиті діти; 
  •  вбиті літні люди; 
  •  чоловіки, у багатьох з них зав'язані руки та присутні сліди катувань. Вбиті вони пострілами в потилицю. 

Це не враховуючи пограбування, спроби забрати золото, коштовні речі, килими та пральні машини тощо, що вже стало для рашистів "звичною справою".

Арестович наголосив на тому, що все це буде враховано і прокуратурою України, і правоохоронними органами, і міжнародними кримінальними судами. 

Інших новин сьогодні не буде. Світ має вжахнутися від того, що сталося в Бучі, Гостомелі та Ірпені. І на жаль, я думаю, що в інших містах України ситуація не краща, - зазначив політик.

Радник голови ОП заявив, що Збройні сили України, інші сили оборони, спеціальні служби України зроблять все необхідне, щоб знайти та покарати злочинців.

Вас також може зацікавити стаття:  "Хотіли нову Сребреницю? Жахом Бучі задоволені?": радник Єрмака жорстко звернувся до лідерів Європи.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні запропонували визнати військові злочини рф геноцидом української нації В Україні запропонували визнати військові злочини рф геноцидом української нації
Російські окупаційні війська незаконно вторглися на територію суверенної держави Україна і почали бомбити мирне населення в різних регіонах країни 24 лютого о 04:40 ранку.
Loading...
Load next