Нардепу Олексію Ковальову висунули підозру у держзраді та пособництві рф

Нардепу Олексію Ковальову висунули підозру у держзраді та пособництві рф

Народному депутату Олексію Ковальову повідомили про підозру у державній зраді та пособництві росії. Повідомило Державне бюро розслідувань.

Генпрокурорка Ірина Венедіктова на підставі доказів повідомила про підозру народному депутату України Олексію Ковальову.

У квітні цього року правоохоронці відкрили справу щодо нардепа Олексія Ковальова, який після повномасштабного вторгнення рф знаходиться на тимчасово окупованій території Херсонщини та допомагає окупантам.

Відомо, що на початку липня Ковальов обійняв посаду заступника голови "уряду Херсонської області". Також 8 червня на сторінці у соцмережі зрадник опублікував інформацію про нібито об'єднання частини України до рф.

Ковальову загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що Генштаб скасував обмеження щодо переміщення військовозобов'язаних.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Слуги народу" відреагували на рішення ЦВК щодо відмови Вірастюку у депутатстві "Слуги народу" відреагували на рішення ЦВК щодо відмови Вірастюку у депутатстві
Партія "Слуга народу" в якої на 87-му окрузі на Івано-Франківщині балотувався у народні депутати Василь Вірастюк відреагувала на заяву ЦВК щодо відмови йому у реєстрації в народні депутати Верховної Ради.
ЦВК відмовила Вірастюку у реєстрації народним депутатом через рішення суду (відео) ЦВК відмовила Вірастюку у реєстрації народним депутатом через рішення суду (відео)
Центральна виборча комісія на засіданні яке відбулось сьогодні, 5 травня, відмовилася реєструвати Василя Вірастюка, кандидата від партії "Слуга народу" народним депутатом України.
ДБР проводить обшуки у київському офісі "Укрзалізниці" ДБР проводить обшуки у київському офісі "Укрзалізниці"
Державне бюро розслідувань влаштувало обшуки у київському офісі "Укрзалізниці".
Loading...
Load next