Зеленський звільнив низку послів, зокрема в Німеччині та Угорщині

Зеленський звільнив низку послів, зокрема в Німеччині та Угорщині

Президент Володимир Зеленський звільнив цілу низку послів України в різних країнах.  Відповідні укази розміщені на сайті ОП.

Під звільнення потрапив Андрій Мельник — посол в Німеччині, який став дуже відомим в цій країні завдяки нещадній критиці місцевого уряду за позицію щодо допомоги Україні. Німецьке видання BILD повідомляло з посиланням на джерела в українському уряді, що Мельника призначать заступником міністра закордонних справ.

Також Зеленський звільнив посла в Угорщині Любов Непоп, у Чехії — Євгена Перебийніса, у Норвегії — Вʼячеслава Яцюка, в Індії — Ігоря Поліху.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ
Президент України, Володимир Зеленський підписав указ згідно з яким Івано-Франківська та Київська області отримають нових очільників Служби безпеки України.
Українці більше довіряють Зеленському
Водночас за результатами рейтингу, у березні зросла підтримка одного з його найближчих суперників. Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю.
Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ
Основними причинами відставки Степанова є провал кампанії з вакцинації від Covid-19 і пильну увагу до міністра з боку НАБУ.
Loading...
Load next